Како претворити музику заштићену ДРМ-ом у МП3 помоћу Еаси ДРМ Цонвертор-а

Еаси ДРМ Цонвертер је лака и легална метода за претварање музике заштићене ДРМ-ом попут иТунес медијских датотека као што су музика, видео, аудио-књиге у нормалне аудио формате као што су МП3, М4А, ААЦ,. Моћи ћете да пуштате музику на много различитих уређаја као што су рачунари, мобилни и већина медија плејера. Више нећете бринути о компатибилности аудио формата.

Еаси ДРМ претварач подржава скоро све музичке формате као што су ААЦ, АЦ3, МКА, АИФФ, АУ, ФЛАЦ, МП3, М4Р или М4А и више. Квалитет звука је очуван на начин да након конверзије имате осећај да је аудио заправо МП3 датотека, генерално након конверзије губите оригиналност квалитета песме или музике, али са Еаси ДРМ Цонвертор оригиналност песме или музике се задржава.

Поврх свега, конвертована музика преко ДРМ претварача је заправо компатибилна са свим или било којим уређајем. Са ЕАси ДРМ Цонвертором можете лако и без напора да конвертујете велику колекцију иТунес музике. Пошто је компатибилан са већином музичких формата, брзина конверзије може бити до 16 пута већа током конверзије.



ДРМ конвертор је лако и потпуно компатибилан са најновијом верзијом иТунес-а и омогућава вам брз и лак приступ Аппле музичкој библиотеци. За претварање музичких датотека путем ДРМ-а не морате имати никакво техничко знање. Једном када инсталирате софтвер на свој рачунар, интерфејс је толико лак и интуитиван да свима или свима олакшава конверзију преко ДРМ конвертора. Даје вам опције за прилагођавање излазних аудио параметара, броја канала, омогућава уређивање метаподатака за постојеће аудио датотеке и још много тога.

Можда постоје људи који можда заправо не знају шта је ДРМ... Па за њихову корист ДРМ значи управљање дигиталним правима. ДРМ је скуп технологија за контролу приступа, попут технологија заштите од копирања које обично користе произвођачи хардвера и софтвера, издавачи, носиоци ауторских права са намером да контролише коришћење дигиталних садржаја и уређаја. Да будемо прецизнији, ДРМ је рестриктивни уговор о лиценцирању који се склапа да контролише ауторска права и јавно власништво. Неке рестриктивне лиценце намећу се потрошачима као услов за улазак на веб локацију или преузимање софтвера. Ова врста технологије је дизајнирана да контролише приступ и репродукцију информација које такође укључују резервне копије.

Да бисте добили приступ контролисаним ауторским правима, имате ДРМ Ремовал Софтваре који је схареваре софтвер објављен 2007. године који омогућава конверзију иТунес, ВМА, ВМВ и других ДРМ заштићених видео и аудио формата у незаштићене аналогне. Софтвер ради на Виндовс КСП/ Виндовс КСП к64/Виндовс7/Виндовс 7 к64/Виндовс Виста/Виндовс Виста к64, а ограничење пробног периода је 90 секунди аудио и 180 секунди видео конверзије. Такође омогућава брзу конверзију што значи да може уклонити ДРМ из до 16 аудио датотека одједном.

ДРМ интернет медија је одлична технологија за борбу против пиратерије, али доводи до много непријатности за потрошаче који су легално купили медије на мрежи. Да ли то значи да потрошачи који су купили медије на мрежи не могу да конвертују датотеке заштићене ДРМ-ом.

Па, имате један ДРМ претварач, а то је Еаси ДРМ Цонвертер Цонвертер који је моћан, али једноставан за коришћење софтвер за уклањање ДРМ-а и конверзију медија који вам омогућава да уклоните ограничења ДРМ-а претварањем (поновним кодирањем) ваших шифрованих видео записа и аудио записа у отворене, једноставне формати датотека. Квалитет излазне датотеке разликује се од оригиналне у врло мало случајева. Само покрените овај софтвер за уклањање ДРМ-а и за неколико минута ћете произвести видео и аудио датотеке без ДРМ-а у којима можете уживати, уређивати на практично сваком способном мултимедијалном уређају, програм за уређивање.

Ако се суочавате са проблемима у претварању музике због ДРМ-а, можете кликнути на везу испод да бисте преузели софтвер за уклањање.

Јавите нам своје ставове у одељку за коментаре испод.

Преузмите софтвер за уклањање ДРМ-а

Популар Постс