Како омогућити УВП Филе Екплорер у оперативном систему Виндовс 10

 УВП Филе Екплорер у оперативном систему Виндовс 10

Чини се да је Мицрософт фокусиран на побољшање десктоп Филе Екплорер-а, али произвођач софтвера је тих тестирање УВП Филе Екплорер-а за Виндовс 10 . Верује се да је УВП Филе Екплорер још увек активно развијен и планирано је да се покрене са Виндовс Цоре ОС-ом.

УВП Филе Екплорер није директно доступан корисницима, али постоји једноставан начин да омогућите модеран менаџер датотека у оперативном систему Виндовс 10. Без икаквог одлагања, ево како можете да инсталирате УВП Филе Екплорер на Виндовс 10.

Како приступити УВП Филе Екплорер-у у оперативном систему Виндовс 10

  • Кликните десним тастером миша на радну површину и креирајте нову пречицу.
  • У чаробњаку за креирање пречица унесите следећи део у оквир локације:
  • шкољка истраживача:АппсФолдерц5е2524а-еа46-4ф67-841ф-6а9465д9д515_цв5н1х2ткиеви!Апп
  • Кликните на Даље и назовите пречицу УВП Филе Екплорер.
  • Кликните на Заврши да бисте довршили креирање нове пречице која вам у основи даје приступ модерном менаџеру датотека

Сада можете двапут да кликнете на пречицу да покренете УВП Филе Екплорер који има модеран изглед. Приметићете да менаџер датотека има интерфејс прилагођенији мобилним уређајима, а такође је погодан за додир захваљујући великим иконама фасцикли и новој траци са алаткама која се налази у горњем десном углу. УВП Филе Екплорер интерфејс

УВП Филе Екплореру недостаје много функција и није ни близу попут десктоп Филе Екплорер-а, али компанија ради на великим побољшањима и неке нове функције су недавно додате уз Редстоне 5 ажурирање. Вреди напоменути да Универсал Филе екплорер не би требало да замени тренутни менаџер датотека у оперативном систему Виндовс 10 и да ће стићи са Виндовс Цоре ОС-ом о коме се прича.

УВП верзија Филе Екплорер-а још увек није спремна и постојећа имплементација је још увек у току. Мицрософт још увек развија менаџер датотека и требало би да буде објављен следеће године са модуларним оперативним системом компаније.

Виндовс Цоре ОС, модуларна верзија Виндовс 10, наводно стиже следеће године и покретаће Андромеда мобилне уређаје са два екрана.

Савремени менаџер датотека је већ доступан на Виндовс 10 Мобиле уређајима са сличним изгледом и функцијама. Остаје да се види када ће Мицрософт учинити нови Филе Екплорер доступан свима, али у међувремену, можете га омогућити на свом уређају ако сте заинтересовани.

Популар Постс