Како одмах преузети ажурирање за преглед за Виндовс 10 Редстоне 5

 Инсталирајте Виндовс 10 Редстоне 5 верзије

Виндовс 10 Редстоне 5 је доступан за Виндовс инсајдере и ако сте у реду са неким грешкама, можете одмах преузети и инсталирати ажурирање за преглед.

Мораћете да се придружите програму Виндовс Инсидер Фаст или Слов Ринг да бисте добили ажурирања. Програм Инсајдер омогућава програмерима и ентузијастима да добију рани приступ предстојећим функцијама и побољшањима, али са грешкама и грешкама.

Ажурирање за Виндовс 10 Редстоне 5 било је доступно само за Фаст Ринг Инсидерс, али од ове недеље, можете га преузети ако сте Слов Ринг Инсидер .Инсајдерски програм укључује три нивоа звоњења – брзо, споро и преглед отпуштања. Фаст Ринг испоручује верзије за преглед Виндовс 10 Редстоне 5 чешће него Слов Ринг.

Оно што је важније напоменути је да би верзије за Фаст Ринг Инсидерс могле имати више грешака и других проблема него Слов Ринг.

Преузмите и инсталирајте Виндовс 10 Редстоне 5 верзије за преглед

Напомена: Ово је пријатељски подсетник да Виндовс 10 Редстоне 5 верзије имају грешке и да током надоградње ствари увек могу да крену наопако. Не одговарамо ни за шта. Препоручује се да направите потпуну резервну копију рачунара пре него што направите значајне промене на рачунару.

Ако желите да будете међу првима који ће добити ажурирање за Виндовс 10 Редстоне 5, урадите следеће:

  • Отворите Подешавања и идите на Ажурирање и безбедност -> Програм Виндовс Инсидер и кликните на дугме Започни.
  • Повежите свој Мицрософт налог и притисните дугме за наставак.
  • На страници Какав садржај желите да примате? страницу, користите падајући мени и изаберите опцију Слов Ринг (Можете да изаберете и Фаст Ринг, али се Слов Ринг препоручује за мање грешака од Фаст Ринг).
  • Кликните на дугме Потврди и прихватите услове.
  • Кликните на дугме Поново покрени сада.

За отприлике 24-48 сати, систем ће преузети и инсталирати изградња 17692 (Виндовс 10 Редстоне 5 ажурирање за преглед) аутоматски на вашем уређају.

Популар Постс