Како Мицрософт-ов Бинг може брзо да одговори на ваше Виндовс 10 упите

 Бинг

Виндовс 10 заиста добро функционише са Бингом јер је претраживач дубоко интегрисан у оперативни систем. У оперативном систему Виндовс 10, ако претражујете помоћу Цортане, веб претраге се аутоматски шаљу у Бинг и преглед (богати исечци) се приказује на екрану.

Можете да користите Бинг на било ком уређају или веб претраживачу да бисте добили брзи одговор на своје Виндовс 10 упите. Ова функција је веома корисна за почетнике. На пример, ако желите да промените позадину закључаног екрана, али не знате како то треба да се уради, можете да отворите Бинг у било ком прегледачу да бисте добили одговор.

Сваки претраживач може да одговори на ваш упит, али постоје неке ствари које Бинг ради боље. За Виндовс 10 упите, Мицрософт-ов Бинг нуди комбинацију руком писаних резултата које су курирали Мицрософт стручњаци, као и резултате које претраживач конструише са веб локација трећих страна користећи свој алгоритам машинског учења.Како користити Бинг за брзе одговоре

У оперативном систему Виндовс 10 постоји више начина да приступите Бинг-у да бисте одговорили на ваш упит. Виндовс 10 долази са Цортана оквиром за претрагу који вам је увек на дохват руке и користи Бинг да пронађе релевантне резултате за ваше упите.

На пример, можете питати Бинг „како да промените позадину закључаног екрана“ и претраживач ће приказати корак по корак руком писани водич. Рукописни резултати су заправо веома тачни јер су их креирали Мицрософтови стручњаци.

 Цортана Бинг резултат

Други начин да добијете одговоре је отварање Бинг-а у Мицрософт Едге-у, Цхроме-у, Фирефок-у или било ком веб претраживачу. Можете једноставно да унесете питање у оквир за одговоре и Бинг ће приказати детаљан резултат. У нашем случају, питали смо Бинг о Виндовс 10 верзији 1809 и добили смо корак по корак резултат како да инсталирате ажурирање.

 Бинг резултат у Едге

Бинг такође приказује видео одговоре за одређене упите. У Бинг-у, видео снимци су представљени као мрежа сличица која омогућава корисницима да прегледају видео записе чак и без напуштања странице.

Мицрософт има планове да учини искуство још бољим

Бинг континуирано додаје руком писане резултате од Мицрософт стручњака, као и резултате добијене машинским учењем.

У блиској будућности можете очекивати да ће Бинг још беспрекорније одговорити на ваша питања.

Популар Постс