Како да припремите свој рачунар за Виндовс 10 Редстоне 6 верзије прегледа

 Виндовс 10 уређај

Слика љубазношћу: ПЦВорлд.цом

Мицрософт је недавно завршио потпуно ресетовање Скип Ахеад Ринг-а како би омогућио инсајдерима да учествују у Скип Ахеад рингу и преузму верзије за преглед Виндовс 10 Редстоне 6. Као што се очекивало, Инсајдери сада могу да се претплате да прескачу унапред и на крају инсталирају верзије за преглед следећег издања Виндовс 10, интерног кодног назива Редстоне 6.

Мицрософт је очигледно веома близак завршава развој актуелног ажурирања за Виндовс 10 Редстоне 5 . Према типичном распореду издавања компаније, Редстоне 5 би требало да добије статус РТМ (објављивање произвођачу) у септембру, а јавно увођење би требало да почне у октобру.Тхе првих неколико верзија оперативног система Виндовс 10 Редстоне 6 донеће мање нових функција, пошто ће инжењери потрошити више времена на стабилизацију и усавршавање перформанси Редстоне 5 ажурирања. Али постоји шанса да се Виндовс 10 поставља интерфејс ће се вратити у првој верзији Редстоне 6.

Скип Ахеад је сада отворен! Виндовс Инсајдери сада могу да изаберу да прескоче на следеће ажурирање функције Виндовс 10. Имајте на уму: Само ограниченом броју инсајдера ће бити дозвољено да прескачу унапред и када се то ограничење достигне, Скип Ахеад ће бити затворен, рекао је Мицрософт у твеет.

Инсајдерски део прстена Скип Ахеад ускоро ће почети да добија верзије за преглед Виндовс 10 Редстоне 6. Ако сте заинтересовани, ево како можете да конфигуришете рачунар да прима Редстоне 6 верзије када буду доступне.

Припремите свој рачунар за Виндовс 10 Редстоне 6 верзије

  • Једноставно отворите апликацију Подешавања на систему који је већ део програма Виндовс Инсидер.
  • Идите на Ажурирање и безбедност > Програм Виндовс Инсидер.

У оквиру Коју врсту садржаја желите да примате?, требало би да изаберете Прескочи на следећу опцију издања за Виндовс.

 Виндовс 10 Редстоне 6 верзије

Када изаберете опцију истакнуту на горњој слици екрана, ваш рачунар ће почети да добија верзије Виндовс 10 Редстоне 6 када буду доступне.

Вреди напоменути да ће системи уписани у кругове Скип Ахеад бити ажурирани верзијама за преглед Редстоне 6 за неколико недеља. Скип Ахеад је посебан прстен са ограниченим бројем места и већина корисника неће моћи да се претплати. Они Инсајдери који су део Фаст анд Слов прстенова ће наставити да добијају Редстоне 5 верзије док се РТМ не заврши и производни системи.

Ажурираћемо овај чланак и написати још један текст када прва верзија Виндовс 10 Редстоне 6 буде доступна.

Популар Постс