Још један нови концепт предвиђа модернији изглед Филе Екплорер-а на Виндовс 10

 Концепт Филе Екплорер

Концепт Филе Екплорер-а

У белешкама о издању Виндовс 10 Буилд 17733, Мицрософт је најавио да је коначна верзија мрачне теме за Филе Екплорер сада спремна јер се компанија ближи фази стабилизације Редстоне 5 ажурирања. Нови и побољшани Филе Екплорер би постао доступан свима са издавањем Редстоне 5 у јесен ове године (вероватно у октобру).

Дизајнери су још једном замислили нову модерну верзију Филе Екплорер-а на Виндовс 10 и изгледа добро. Чини се да концептуални Филе Екплорер пружа заиста глатко искуство, али има много посла док се не може сматрати добрим концептом.Цео изглед концептуалног Филе Екплорер-а заснован је на дизајнерском језику који је сам Мицрософт објавио прошле године и такође користи акрилни ефекат за леву бочну траку и насловну траку.

Мицрософт описује акрил као врсту четке која ствара прозирну текстуру која има за циљ успостављање визуелне хијерархије.

У међувремену, Мицрософт је потврдио да је завршио рад на мрачној теми Филе Екплорер и да би требало да постане доступна свима касније ове године. У наставку можете погледати оригиналну верзију Филе Екплорер-а.

 Виндовс 10 Филе Екплорер

Хвала свима на повратним информацијама о КСАМЛ сенкама које смо недавно додали. Тренутно их уклањамо ван мреже док радимо на решавању неких ствари које сте поделили са нама. Такође ћете приметити да је акрил уклоњен из неких искачућих контрола. Они ће се вратити у будућем лету, написала је Дона Саркар на блогу.

Популар Постс