Још један бесплатни пакет позадина за Виндовс 10 који је објавио Мицрософт

 Горе на небу позадина

Мицрософтов Виндовс 10 олакшава корисницима да прилагоде изглед радне површине јер постоји више начина за промену теме, боје, позадине закључаног екрана и још много тога.

Изглед и осећај радне површине и апликација могу се прилагодити директно из Подешавања > Персонализација. Ажурирање за креаторе објављено 2017. донело је контролу над темама у апликацију Подешавања уместо у апликацију Контролна табла и можете променити основни интерфејс са неколико додира.

Виндовс 10 теме су доступне за преузимање из Мицрософт Сторе-а и можете их користити за промену различитих подешавања прилагођавања, као што су позадина и боја акцента.Уп ин тхе Ски пакет позадина за Виндовс 10

Током последњих неколико месеци, Мицрософт је објавио неколико пакета позадина за Виндовс 10. Недавно је Мицрософт објавио још један пакет позадина „Уп ин тхе Ски“ за Виндовс 10 и такође је доступан бесплатно.

Као што назив „Уп ин тхе Ски“ сугерише, нови пакет позадина се односи на летелице које лете небом.

 Страница за персонализацију оперативног система Виндовс 10

Гледано одозго, испод или преко грациозног крила, ових 16 слика авиона послаће вашу машту на путовање са овом бесплатном Виндовс 10 темом, стоји у опису пакета позадина.

Важно је разумети да је Уп ин тхе Ски једноставан пакет позадина и да неће направити никакве друге промене у систему. Добићете приступ 16 нових слика и акценат или звук система ће остати непромењени.

Да бисте преузели нови пакет позадина, једноставно можете претражити „Уп ин тхе Ски“ у Мицрософт Сторе-у или га погледати из овде .

Популар Постс