Извештај: Ускоро ћете моћи да се пријавите на Виндовс 10 користећи свој Гоогле налог

 Пријављивање на Виндовс 10

Гоогле може бити исмевајући Виндовс у најновијим Цхромебоок огласима али гигант претраживача ради на неколико нових функција за Цхроме на Виндовс 10. Гоогле Цхроме је недавно добио подршку за изворна обавештења у оперативном систему Виндовс 10 а данас нови налаз сугерише да ће претраживач подржавати функцију Провајдера акредитива у оперативном систему.

А масовно урезивање кода на Цхромиум-у сугерише да Гоогле ради на новој функцији која ће омогућити корисницима да се пријаве у Виндовс 10 преко свог Гоогле налога. По изгледу, ова функција је намењена предузећима и биће јој потребни корисници Гоогле Г Суите-а.

 Гоогле и Виндовс 10

Концепт који приказује пријављивање на Гоогле и интеграцију са Виндовс 10Гоогле добављач акредитива за Виндовс. Почетно урезивање имплементације ЦОМ објекта, урезивање које садржи близу 12.000 прочитаних линија кодова.

Према Мицрософт-у, добављачи акредитива су примарни механизам за аутентификацију корисника.

Они су тренутно једини метод за кориснике да докажу свој идентитет који је потребан за пријаву и друге сценарије аутентификације система. Са Виндовс 10 и увођењем Мицрософт Пасспорт-а, добављачи акредитива су важнији него икад; они ће се користити за аутентификацију у апликацијама, веб локацијама и још много тога, Мицрософт објашњава .

Виндовс Латест разуме да Гоогле планира да користи Цхроме да омогући ову интеграцију и више детаља ће бити откривено када Гоогле примени ову функцију у Цхроме Цанари.

Популар Постс