Извештај тврди да је Андромеда са два екрана џепни Виндовс 10 уређај

 Концепт површинског телефона

Раније ове недеље код у најновијој верзији за преглед Виндовс 10 открио је да би Андромеда о којој се причало (која се обично назива Сурфаце Пхоне) могла да подржи пет различитих режима у зависности од положаја екрана. У новом извештају сада се тврди да се Мицрософт-ов Виндовс 10 мобилни уређај, кодног назива Андромеда, о којем се причало, појавио у интерној е-поруци.

Извештаји и патенти су открили да је Андромеда о којој се причало амбициозан пројекат који би могао бити 2-у-1 уређај, а не нови паметни телефон. Имаће дизајн са двоструким екраном и могао би да понуди неколико фактора форме. Патенти сугеришу да ће уређај користити шарке како би омогућио подршку за више фактора облика, у зависности од положаја екрана.

Поуздани медиј Тхе Верге добио је интерни документ у којем се тврди да би Андромеда, о којој се причало, могла бити џепни уређај са Виндовс 10 брендом Сурфаце.Документ који је процурио додаје да ће уређај замаглити границе између мобилног и стационарног рачунарства. Мицрософтова Андромеда би требало да створи нову категорију уређаја која омета. Мицрософтов Сурфаце тим наводно развија уређај који је иновативан и који би могао да створи заиста лично и свестрано рачунарско искуство.

Вероватно је да ће склопиви мобилни уређај за који се причало да ће понудити различите могућности на основу оријентације екрана. Очигледно ће подржати оловку и укључити апликације сличне нотепаду. Наравно, има још тога да се сазна о овом амбициозном пројекту.

Извештај такође додаје да Мицрософт планира да лансира иновативни Виндовс 10 уређај касније ове године.

Најновији докази

Код откривен у најновијој верзији за преглед Виндовс 10 открио је да софтверски гигант још увек ради на уређају са два екрана, Андромеда. Код у Виндовс 10 сугерише да може постојати пет позиција које би подржавала митска Андромеда.

Пет режима су затворени, конкавни, равни, конвексни и пуни. Први очигледно сугерише да би џепни уређај могао бити затворен као књига, а конкавни би могао бити сличан фактору облика лаптопа. Трећи режим представља режим таблета.

Чини се да се технолошки гигант Мицрософт из Редмонда приближава изуму нове категорије производа.

Вреди напоменути да најновији прототипови такође имају могућности телефонског позива. Сазнаћемо више о овом уређају у наредним месецима како се будемо приближавали датуму лансирања.

Популар Постс