Извештај: Мицрософтов Виндовс 10 уређај са двоструким екраном, о коме се прича, можда неће бити лансиран ове године

 Сурфаце Андромеда

Концепт Андромеде Дејвида Брејера

Током последњих неколико дана постало је очигледно да Мицрософт ради на новом Сурфаце брендираном склопивом мобилном уређају који покреће нова верзија Виндовс 10 оптимизована за све факторе форме. Уређај кодног имена Андромеда је заиста склопиви Сурфаце уређај од технолошког гиганта Мицрософт са седиштем у Редмонду који би врло могао бити дуго очекивани уређај.

Интерни е-маил који је процурио крајем прошле недеље потврдио је да Мицрософт заиста ради на уређају са два екрана који је џепан и који обједињује иновативна нова хардверска и софтверска искуства како би створио свестрано рачунарско искуство. Нови и разорни производ очигледно неће бити лансиран ове године.У новом извештају увек поузданог ЗДНет-а тврди се да је Мицрософт наводно одложио лансирање мобилног уређаја са Виндовс 10 на склопиви или два екрана, о коме се дуго причало. Чини се да је то проблем софтвера, а не хардвера.

Извештај сугерише да делови Андромеда ОС неће бити додати у коначну верзију ажурирања за Виндовс 10 Редстоне 5. Нажалост, можда неће бити доступан ни у ажурирању следећег пролећа, које носи кодни назив 19Х1.

 Концепт површинског телефона

Концепт Андромеда мобилног уређаја

Мицрософт никада није потврдио да планирају да лансирају уређај са двоструким екраном 2018. По изгледу, Андромеда о којој се дуго причало можда неће бити лансирана ове године, али софтверски гигант не одустаје од овог концепта.

Постоји могућност да би уређај могао бити отказан јер још увек не постоји привлачност на тржишту за склопиви мобилни уређај. Поред наведених проблема, криви су и проблеми са распоредом и квалитетом.

Најновије цурење укључивало је АПИ код који је пронађен у верзији за преглед Виндовс 10 који је открио пет унапред подешених позиција укључујући режиме лаптопа и књиге за уређај са два екрана.

Мицрософт ћути, што није лоше с обзиром на то шта је у питању.

Са друге стране, Самсунг такође ради на склопивом телефону који би могао да буде представљен почетком следеће недеље.

Популар Постс