Извештај: Мицрософтов Сурфаце таблет ће покретати Интел Каби Лаке и Гемини Лаке СоЦ

 Сурфаце Лаптоп са Виндовс 10

Слика љубазношћу: МобилеСируп.цом

Извештај из поузданих извора сугерише да ће Мицрософт касније ове године укинути јефтин Сурфаце модел. ФЦЦ документација таблета се такође појавила на мрежи која је открила да ће 10-инчни Сурфаце Таблет доћи са пуњачем мале снаге.

Други извештај указује да је Мицрософт завршио дизајн и да ће уређај покретати Интел Каби Лаке и Гемини Лаке процесори.Извештај немачког сајта ВинФутуре тврди да би нови Сурфаце модел могао да има екран од 10 инча, а Мицрософт га је посебно позиционирао као ривала Апплеовим јефтинијим иПад-овима.

Уређај ће бити заснован на процесорима Интел Пентиум Голд (Каби Лаке) и Пентиум Силвер (Гемини Лаке) уместо на АРМ чипсету. Чини се да ће постојати више од једне варијанте мањег Сурфаце таблета.

Јефтини Сурфаце би покретао пуни Виндовс 10 и нудио подршку за апликацију Вин32. Мицрософт наводно ради на новом асортиману додатне опреме, као што су јефтинија тастатура, поклопци за типке и миш.

Верује се да Мицрософт ради на више верзија јефтиног Сурфаце таблета, укључујући и ону са ЛТЕ подршком за интернет везу у покрету.

Популар Постс