Извештај: Мицрософт-ов склопиви Виндовс 10 уређај за који се причало да дефинитивно неће доћи ове године

 Мицрософт Андромеда концепт

Е-маил који је процурио је то недавно потврдио Мицрософт још увек ради на џепном Сурфаце уређају са Виндовс Цоре ОС . Док је претходни предложио откривање за 2018. годину, чини се да Мицрософт јесте одложио објављивање Андромеда уређаја о коме се причало .

Према изворима упознатим са развојем, Мицрософтова Андромеда дефинитивно неће доћи ове године, о којој се дуго причало.

Том Ворен из Вергеа тврди да је Мицрософт одложио лансирање Андромеде са два екрана на преклоп и да неће бити лансиран ове године. У извештају се додаје да је склопиви телефон одложен јер не постоји екосистем апликација који би га подржао.Мицрософт продавница у којој још увек недостају апликације и игре које већина корисника паметних телефона и таблета жели да користи, а ако Мицрософт покрене уређај без одговарајуће продавнице апликација, то би резултирало још једним неуспехом.

Вреди напоменути да Виндовс Цоре ОС о коме се причало, поједностављена верзија Виндовс 10 која би требало да буде основа за Андромеда ОС није спремна.

Сви Мицрософт ентузијасти су желели да виде како компанија даје мобилном телефону још једну шансу након неуспеха Виндовс Пхоне-а и постављање Андромеде на таблу за цртање не би било прво за компанију. Мицрософт је последњих година одложио десетине производа као што су Лумиа МцЛарен, Виндовс Пхоне без оквира и Мицрософт Банд 3 .

Популар Постс