Изненадна закрпа за Виндовс 10 КБ4023057 издата уочи следећег великог ажурирања

 Изненађујуће ажурирање за Виндовс 10

Ажурирање пролећа 2021. је иза угла и Мицрософт је сада почео да уводи нову закрпу „Виндовс 10 КБ4023057“ како би припремио уређаје за следеће велико ажурирање. КБ4023057 је обавезно ажурирање за „компоненте услуге ажурирања за Виндовс 10“ и дизајнирано је да реши проблеме са поставкама Виндовс Упдате.

Ова закрпа укључује побољшања поузданости услуге Виндовс Упдате у потрошачком издању оперативног система Виндовс 10 верзија 20Х2, верзија 20Х1 и старије. За почетак, покушаће да поправи „услугу Виндовс Упдате“ чишћењем простора на диску на вашем уређају када нема довољно слободног простора за ажурирања функција.

Такође ће покушати да поправи покварене системске датотеке, ресурсе и функције које могу утицати на процес Виндовс Упдате у будућности. Ове промене помажу да се осигура да будућа функција и кумулативна ажурирања буду неприметно инсталирани на вашем уређају и да је ваш уређај спреман за хитне закрпе.У билтен подршке , Мицрософт је приметио да се Виндовс 10 КБ4023057 постепено појављује на уређајима и да ће се аутоматски инсталирати ако буде потребно.

Виндовс 10 КБ4023057 исправке и проблеми

Мицрософт није свестан проблема са закрпом, али увек можете да је деинсталирате помоћу контролне табле ако наиђете на било какве неочекиване проблеме.

Ажурирања поузданости се обично објављују пре главне функције или кумулативног ажурирања. Извештаји сугеришу да ће ажурирање Виндовс 10 верзије 21Х1 „пролеће 2021“ ускоро почети да се издаје тестерима у Релеасе Превиев Ринг и производном каналу, тако да је могуће да Мицрософт припрема следеће велико издање.

Као што смо недавно известили, већ смо видели доказе о верзији 21Х1 у Кумулативно ажурирање фебруара 2021 . Према референцама уоченим у овомесечном кумулативном ажурирању, верзија 21Х1 ће се појавити на каналу „објављивања“ Виндовс Инсидер-а у фебруару или марту.

Очекује се да ће ово ажурирање функције бити испоручено са подршком за ДНС преко ХТТПС-а (ДоХ), Стораге Сенсе, побољшањима апликације Подешавања и још много тога.

Популар Постс