Испробајте ново ажурирање за Виндовс 10 ако имате ове критичне проблеме

 Опциона закрпа за Виндовс 10

Овомесечно опционо кумулативно ажурирање сада је доступно за Виндовс 10 верзију 20Х2 / 2004 и можете га испробати ако се ваш уређај често руши или ако имате проблема са играма и прегледачима.

А ново Виндовс 10 ажурирање под називом „КБ4598291“ се покреће да би решио проблеме са играма преко целог екрана, рушењем система, проблемима са перформансама и грешком која прекида процес аутентификације у веб прегледачима.

У детаљном дневнику промена, Мицрософт је потврдио да је коначно решио проблем где се корисници могу одјавити са својих налога при сваком поновном покретању система. Овај проблем је први пут пријављен и признат у априлу 2020. и коначно се решава у најновијој серији опционих ажурирања.За оне који се питају, Уграђени менаџер лозинки у Виндовс 10 је озбиљно покварен након објављивања ажурирања за мај 2020., са веб прегледачима и Мицрософт апликацијама које не могу да запамте лозинке које су сачували корисници. Као резултат тога, корисници су се одјављивали са својих апликација или веб локација.

У овом тренутку, корисници се већ неколико месеци боре са фрустрирајућим проблемима, али Ерица Лавренце из Мицрософта је потврђено да је закрпа коначно решила проблем.

Игра се руши

Као што је потврдио Мицрософт, чини се да неке инсталације Виндовс 10 имају критичну грешку која узрокује падове и друге проблеме са перформансама када играте игрице на целом екрану или када уређај користи режим таблета.

Чини се да је то редак проблем, али је био довољно критичан да изазове узбуну међу Виндовс развојном заједницом.

Решава проблем који узрокује да уређај престане да реагује када играте игру у режиму целог екрана или таблета, приметио је Мицрософт у евиденцији промена.

Мултитаскинг

Мицрософт је коначно решио проблем у Виндовс 10 верзији 20Х2 „Ажурирање за октобар 2020.“ где опција Само Виндовс није радила када се користи Алт-Таб преклопник апликација.

У оперативном систему Виндовс 10 верзија 20Х2 или новија, можете да видите више картица Едге наведених у преклопнику задатака, тако да можете лакше да прелазите између апликација и картица прегледача.

Подразумевано, Виндовс 10 је сада конфигурисан да приказује пет картица Едге, али корисници су пријавили чудну грешку где Алт-Таб прекидач неће запамтити редослед апликација и отвориће нетачан прозор апликације.

Како добити закрпу

Ажурирање је „опционо“ и морате ручно да проверите да ли постоје ажурирања да бисте добили КБ4598291. Или такође можете прескочити ажурирање за сада и уместо тога инсталирати ажурирање Патцх Туесдаи, које би требало да стигне 9. фебруара са свим овим исправкама.

Популар Постс