Искуство на Фацебоок-у на Виндовс 10 Мобиле Едге претраживачу је управо постало горе

 Фацебоок за Виндовс

Виндовс 10 Мобиле више нема будућност, али постоје корисници који се за сада држе тога. Недостатак апликација је несумњиво један од највећих недостатака на Виндовс 10 Мобиле, али Мицрософт и даље нуди основне апликације.

Фацебоок никада није подржао Мицрософтову мобилну платформу и чини се да је компанија несвесно погоршала ствари за кориснике Виндовс 10 Мобиле. Фацебоок је недавно представио ново ажурирање за своју мобилну веб локацију и уклонио је

Од прошле недеље, Фацебоок тоуцх/мобиле локација више не ради у Едге-у на Виндовс 10 Мобиле и проблем је потврђен од стране многих других корисника. Корисник је поставио поруку на форум заједнице Мицрософт Едге и објави је додељен статус Сите Оутреацх.Сите Оутреацх значи да ће тим разговарати са власницима сајтова како би им помогао да исправе проблем компатибилности са својим садржајем, Мицрософт-ов Ериц Л. пише .

 Фацебоок је ажуриран у Едге мобиле

Покушали смо да поновимо проблем на нашој страни и можемо потврдити да се Фацебоок-ова мобилна веб локација не учитава у Виндовс 10 Мобиле претраживачу Едге. Вреди напоменути да основна верзија Фацебоок-а и даље ради, али искуство је једноставно патетично.

Популар Постс