ИОТрансфер, савршена алтернатива иТунес-у за ваш Виндовс рачунар

Корисници Виндовс-а и Аппле-а нису баш у пријатељским односима једни с другима, али то их не спречава да користе најбоље од оба. Иако Аппле има своју иТунес апликацију за повезивање Аппле уређаја са Виндовс рачунарима, то заправо није баш добар комад софтвера. Улази ИОТрансфер , одличан алат за лак пренос података између рачунара и иОС уређаја.

ИОТрансфер, увод

  ИОтрансфер

ИОТрансфер је пакет апликација треће стране који се користи за пренос података између иПхоне-а, иПод-а, иПад-а са Виндовс рачунаром. Аппле има иТунес, па зашто користити ИОТрансфер? Како каже Никол, директор маркетинга, иТунес заиста смета многим Аппле корисницима и они непрестано траже алтернативу иТунес-у како би на лакши начин организовали и управљали својим иОС уређајима и њиховим датотекама.Кратак преглед карактеристика

Међу многим функцијама ИОТрансфера, пренос датотека је најкориснији. Било да се ради о музици, фотографијама, књигама, па чак и апликацијама, можете да пренесете скоро све са свог Аппле уређаја на други или Виндовс рачунар. Такође је веома лако! Само један клик и трансфер почиње.

1 од 7

Мусиц Трансфер

Видео Трансфер

Пренесите све своје фотографије

Можете чак и да пренесете своје апликације!

Пренесите своје подцасте

иБоок Трансфер

Такође можете пренети своје гласовне белешке

Корисничко сучеље је прилично чисто и лако за навигацију. Без непотребног нереда и нереда, ИОТрансфер је изузетно пријатан за коришћење. Један недостатак који сам открио је то што се матична тема не може променити из плаве у било коју другу боју.

Најновија верзија ИОТрансфера подржава иОС 10.3 и ради беспрекорно на свим верзијама Виндовс-а.

Последње мисли

Користио сам овај софтвер неколико дана и открио сам да ми све више расте. Увек сам мрзео иТунес и он је по природи сличан софтверу и био сам неизмерно задовољан што сам могао да га одбацим. Корисници Аппле-а ће се заљубити у то, и ја могу да гарантујем за то. Иако имам само похвале за то, има и неколико недостатака.

Прво, не можете променити тему што је прилично незгодно. Мрзим корисничко сучеље плаве боје и вољно бих уместо тога узео црну тему. Друго, и оно најважније, јесте да је бесплатна верзија ИОТрансфер-а више демо него потпуна апликација. Морате платити 25 УСД за једну лиценцу или 50 УСД за кућну лиценцу.

Иако вам цена може изгледати превисока, нећете пожалити што сте је платили. Искрено, никада нисам био толико задовољан што сам нашао алтернативу за иТунес која ради овако добро. Можете посетити њихову уплату портал да га купите или бесплатно испробате софтвер овде . ИОТрансфер такође има специјалну понуду за кућну лиценцу од 30 долара, што представља уштеду од 20 долара! Ухватите га док је вруће!

Оцена: 9/10 (Одлично!)

Популар Постс