Интерфејс Виндовс 10 Сетс не долази са следећим ажурирањем

 Виндовс 10 поставља интерфејс

Слика љубазношћу: Мицрософт.цом

Интерфејс Сетс не долази на ваше рачунаре са следећим ажурирањем за Виндовс 10 кодног назива Редстоне 5. Мицрософт је данас у блог посту најавио да враћа функцију Сетс и да ће поново бити пуштена Инсајдерима када буде спремна. Извештај сугерише да Мицрософт планира да побољша интеграцију сетова у апликацијама као што су Едге претраживач и Оффице пакет пре јавног објављивања.

Приступ Виндовс 10 Сетс сличан је картицама у прегледачима. Другим речима, сетови омогућавају корисницима да раде са више апликација са само једним прозором програма који се покреће на екрану.Сасвим је очигледно да функција Сетс неће бити испоручена са следећим ажурирањем за Виндовс 10 јер Мицрософт жели да настави развој ове функције како би осигурао да пружа најбоље могуће искуство пре него што буде спремна за јавно објављивање.

Почевши од ове верзије, користимо сетове ван мреже да бисмо наставили да га чинимо одличним. На основу ваших повратних информација, неке од ствари на које се фокусирамо укључују побољшања визуелног дизајна и наставак боље интеграције Оффицеа и Мицрософт Едге-а у сетове ради побољшања тока посла. Ако сте тестирали сетове, више га нећете видети од данашње израде, међутим, сетови ће се вратити у будућем ВИП лету. Још једном хвала на повратним информацијама, рекла је Мицрософтова Дона Саркар у посту на блогу.

Функција Виндовс 10 Сетс је заиста корисна и компанија планира да је уведе у универзалне апликације, као и на традиционалне Вин32 апликације.

Мицрософт ће омогућити корисницима да омогуће ову функцију у софтверу Вин32, као што су Филе Екплорер, Мицрософт Оффице, Нотебоок и други наслови. Чини се да је наишао на неке препреке, посебно зато што неке апликације долазе са прилагођеним насловним тракама.

Мицрософт је очигледно размишљао о томе унапред и планира да побољша интеграције картица у апликацијама пре него што их објави јавности следеће године.

Популар Постс