Интелово новембарско ажурирање управљачког програма за графику је сада доступно за Виндовс 10

 Интел ажурирање за Виндовс 10

Интел је данас објавио ново ажурирање графичког драјвера које га доводи до верзије 25.20.100.6373. Ново ажурирање драјвера доступно је корисницима који имају шесту, седму и осму генерацију Интел процесора.

Ажурирање је такође доступно за кориснике оперативног система Виндовс 10 са Интел ХД Грапхицс 500, 505 или УХД Грапхицс 600 и 605 заједно са Интел ХД Грапхицс П530. Најважнија ствар коју ажурирање доноси је подршка за фудбалски менаџмент наслов Фоотбалл Манагер 2019.

Графичко ажурирање такође додаје подршку за НБА 2К Плаигроундс, СоулЦалибур ВИ и још много тога. Постоји нови аудио драјвер са верзијом 10.26.00.01 укључен у најновије ажурирање.Шта је поправљено и побољшано

Најновије ажурирање Интеловог графичког драјвера је побољшало перформансе игара и оптимизације за Вархаммер, посебно на Интел процесорима шесте генерације или новијим. Ажурирање такође долази са побољшањима квалитета екрана ако су омогућена подешавања за више екрана.

Постоје и нека побољшања ПоверДВД-а заједно са исправкама за репродукцију и Вулкан оптимизације меморије. Корисник је раније пријавио Боруту о падовима у Наруту. Овај проблем је сада решен у најновијем ажурирању управљачког програма.

Проблеми са треперењем екрана су пронађени када се користи на ниским нивоима осветљености и када је омогућен ДПСТ. Ово је сада поправљено најновијим ажурирањем. Постоје и бројне поправке за проблем са Стерео 3Д у ажурирању за Виндовс 10 априла 2018. и дугме Дисплаи Паттерн се не приказује на Интел графичкој контролној табли када је омогућена корекција оквира.

Интел је такође издао малу листу познатих проблема које треба напоменути пре преузимања ажурирања управљачког програма.

Познати проблеми:

  • Корисници ће приметити падове у ФИФА 19 и другим играма.
  • Мање графичке аномалије се могу приметити у НБА 2К19 и другим играма.
  • Виндовс Адванцед Дисплаи Сеттингс може приказати нетачну бит-дубину на неким примарним мониторима што доводи до нетачних боја.

Ажурирање драјвера је доступно на Интеловој веб локацији за ручно преузимање заједно са комплетном листом подржаних уређаја. Можете отворити Интелову апликацију Дривер & Суппорт Ассистант и аутоматски преузети ажурирања или је можете преузети ручно са Интелове веб локације овде .

Популар Постс