Интел ВП верује да ће Виндовс 10 уређаји следеће генерације стати у вашу ташну

 Уређаји са два екрана са оперативним системом Виндовс 10

Слика љубазношћу: ЦНЕТ.цом

Грегори Брајант, Интелов старији потпредседник за клијентско рачунарство, рекао је у интервјуу да ове године долазе уређаји са два екрана, склопиви или савитљиви. Само је питање времена када ћемо видети Виндовс 10 лаптоп рачунари са два екрана постану на снази и вероватно је да ће Виндовс 10 уређаји са два екрана радити на Интеловом процесору.

На Цомпутек 2018, већ смо запазили Интел Тигер Рапидс , АСУС Прецог и Леново Иога Боок 2 са подешавањем двоструког екрана које се може користити у различитим режимима укључујући таблет и лаптоп. Мицрософтов следећи мобилни уређај Андромеда такође се каже да је склопиви уређај са двоструким екраном и подешавањем шарки.Са прототипом Тигер Рапидс, Интел поставља темеље за иновативне уређаје и требало би да послужи као својеврсни нацрт за хардверске партнере компаније.

Интел ради на концепту већ око две године, а Грегори Брајант, Интелов старији потпредседник за рачунарство за клијенте, очекује да ће се склопиви екрани, савитљиви уређаји који стану у вашу ташну наћи у продавници касније ове године, и вероватно је да ће ови уређаји бе ће радити на Интел скуповима чипова.

Ови нови уређаји би могли бити ваши до краја године.

Видећете секундарне екране, видећете друге [начине] интеракције са том [ПЦ] платформом, рекао је у интервјуу.

Вероватно ћете видети склопиве дисплеје, видећете ствари које се могу савијати, видећете ствари које стају у вашу ташну. Једна од најочигледнијих ствари које ћете видети су ствари које једноставно не личе на традиционални или застарели рачунар.

Видећемо уређаје са савитљивим и склопивим екранима касније ове године. Такви уређаји ће створити нови фактор форме који ће одговарати послу који покушавате да обавите.

Звучи превише добро да би било истинито, али реалност је да Интел Тигер Рапидс није замишљен као трик, а произвођач чипова је озбиљан у вези са таквим пројектом.

Овај нови фактор облика можда није за свакога и не мора бити. Уређај са двоструким екраном, увек укљученим ЛТЕ, подршком за оловку заиста ће бити добар потез за оне који желе конвертибилни лаптоп или лаптоп на преклоп.

Популар Постс