Интел објављује нове драјвере за ажурирање за Виндовс 10 октобар 2020

 Драјвери за Виндовс 10 верзија 20Х2

Мицрософт је у уторак започео увођење ажурирања за Виндовс 10 октобар 2020, које је сада доступно на рачунарима који користе верзију 1903 или новију. Ако је ваш рачунар компатибилан, биће вам представљена опција под називом Преузми и инсталирај одмах уместо да будете приморани да је користите.

Пошто је Ажурирање за октобар 2020. је доступно за преузимање , компаније сада објављују нови софтвер драјвера како би побољшали компатибилност са овом новом верзијом.

Раније ове недеље, Интел је објавио ДЦХ графичке драјвере верзију 27.20.100.8853 за Виндовс 10 са потпуном подршком за верзију 20Х2. Интел је сада почео да уводи графички драјвер свима преко Интеловог помоћника за драјвер и подршку. Интел графички драјвер

У случају да не знате, Интел графика још увек не подржава Хардверски убрзано ГПУ заказивање оперативног система Виндовс 10 , који је најављен у мају 2020. За оне који нису свесни, хардверско убрзање засновано на ГПУ омогућава интегрисаној и дискретној графики да рукује сопственом меморијом.

Интел обећао да ће додати подршку за функцију убрзања ГПУ-а оперативног система Виндовс 10 у будућем ажурирању драјвера, али још увек недостаје из неких разлога.

 Интел у Девице Манагер-у

Осим подршке за ажурирање за октобар 2020., Интел ДЦХ верзија 27.20.100.8853 нема много у погледу нових могућности, али додаје подршку за нове игре, укључујући Аге оф Емпирес ИИИ: Дефинитиве Едитион и Тхе Анциент Годс – Парт Оне експанзију.

Ажурирање управљачког програма такође побољшава латенцију додира када користите оловку у ОнеНоте-у и другим апликацијама за писање. Интел је такође исправио графичке грешке уочене у Мицрософт Едге (Цхромиум) претраживачу. Исто тако, исправљена је још једна грешка где корисници могу да виде црни екран на другом екрану.

Системски захтеви за Виндовс 10 Интел ГПУ драјвере се нису много променили. Ако желите да добијете ажурирање, Интел каже да ће вам требати процесори 6. генерације или новији. Подржани су и процесори Пентиум, Целерон, Ксеон и Пентиум.

 Ажурирање Интел ДЦХ драјвера

За оне који су заинтересовани, Интел ДЦХ драјвери за Виндовс 10 20Х2 могу се преузети помоћу Интелових Алатка Дривер & Суппорт Ассистант или са своје веб локације у .еке или .зип форматима.

Популар Постс