Интел Грапхицс драјвер је ажуриран за Виндовс 10 са исправком менија Старт

 Интел графички командни центар

Интел је 2018. године најавио Виндовс Модерн Дриверс за своје процесоре на Виндовс 10, који су касније преименовани у ДЦХ драјвере. Интелови ДЦХ драјвери су доступни за неколико графичких адаптера, укључујући Интел ХД/УХД Грапхицс 620/630.

Прошло је неколико недеља откако је Интел последњи пут ажурирао своје графичке драјвере на Виндовс 10 и данас, компанија уводи ново ажурирање које унапређује ДЦХ драјвер на верзију 26.20.100.7212 са неким побољшањима перформанси за играче.

Ако желите да проверите да ли су Интел ДЦХ драјвери инсталирани на вашем уређају, можете да отворите Девице Манагер, проширите грану Дисплаи Адаптер и кликните десним тастером миша на адаптер за екран да бисте сазнали број верзије. Ако је верзија драјвера виша од 25.20.100.6444, онда ваш рачунар користи ДЦХ драјвере.Верзија Интел ДЦХ драјвера 26.20.100.7212, која је објављена 25. септембра, долази са исправком за проблем где корисници могу имати проблема са графиком када отворе Виндовс 10 Старт мени и Мицрософт Сторе. Могуће је да је ажурирање такође решило проблеме са Старт менијем и Мицрософт Сторе-ом.

Интел каже да се ажурирање такође бави грешком у којој би недостајала ХДР опција за Виндовс 10 у апликацији Дисплаи Сеттингс. За играче, нови драјвер смањује кашњење за сценарије играња на даљину и такође нуди боље перформансе када играју Геарс оф Вар 5.

У оперативном систему Виндовс 10 можете да преузмете и инсталирате нове модерне драјвере за своју графичку картицу помоћу алатке Интел Дривер анд Суппорт Ассистант. Или такође можете преузети ванмрежне инсталационе програме са Интелове или ОЕМ веб локације.

Интелова алатка за драјвере је најлакши начин за ажурирање драјвера на Виндовс 10. Једном када преузмете и инсталирате алат, он ће аутоматски скенирати, открити и преузети компатибилне драјвере.

Вреди напоменути да се ажурирање управљачког програма можда неће појавити због проблема са компатибилношћу или ако ваш рачунар користи Интел драјвере прилагођене ОЕМ-у.

Популар Постс