Инстаграм за Виндовс 10 Мобиле ажуриран новим функцијама

 Инстаграм на Виндовс Пхоне-у

Слика љубазношћу: Виндовс Централ

Један од разлога зашто се корисници Виндовс 10 Мобиле и даље држе ове умируће платформе је тај што су неке популарне апликације и даље подржане и употребљиве. ВхатсАпп и Инстаграм су две најчешће коришћене апликације у оперативном систему Виндовс 10 Мобиле.

Док програмери ВхатсАпп-а стално постављају ажурирања за своју апликацију, Инстаграм ретко добија ажурирања. Осим повремених рушења и 10 секунди потребних за учитавање апликације, употребљива је. Међутим, апликација није ни близу својим Андроид и иОС колегама ни по карактеристикама тако и по поузданости. Инстаграм је једна од најчешће коришћених апликација у оперативном систему Виндовс 10 Мобиле и прошло је доста времена откако није добијао ажурирања са новим функцијама.Апликација Инстаграм ажурирана за Виндовс 10 Мобиле и ПЦ

Инстаграм на Виндовс 10 Мобиле и ПЦ-у је данас добио ажурирање са неким преко потребним функцијама. Ажурирање за ПЦ верзију није донело нове функције, али је ажурирана апликација на Виндовс 10 Мобиле донела гомилу нових функција. То је зато што је већина ових функција већ била присутна у апликацији Инстаграм за Виндовс 10 ПЦ.

Једна нова и дуго очекивана функција која је дошла са ажурирањем је режим „Тип“ у Инстаграм причама. Да бисте користили режим типа, све што треба да урадите је да додирнете икону камере у горњем левом углу апликације. Од гомиле доступних опција, као што су Нормал, Боомеранг, Ревинд итд, доступне су две нове опције. То су режим Типе и Стоп-Мотион режим.

У режиму куцања можете да куцате шта год желите у различитим стиловима фонта као што су Модерн, Неон, Типевритер и Стронг. Затим се може објавити као ваша Инстаграм прича. Режим Стоп-Мотион вам омогућава да правите снимке и комбинујете их да бисте направили један видео. Наравно, ове функције су биле доступне и на иОС-у и на Андроид-у већ неко време, али ово је Виндовс 10 Мобиле о коме говоримо и тако се то дешава на овој платформи.

Још једна карактеристика је могућност дељења Инстаграм прича са другим људима у апликацији. Сада постоји опција испод приче која ће вам омогућити да поделите причу. Постоји опција да спречите људе да деле ваше приче. Још једна значајна карактеристика су конверзације са нитима у одељку за коментаре испод поста. Постоје и нека естетска побољшања у интерфејсу апликације.

Ова ажурирања чине апликацију Инстаграм у оперативном систему Виндовс 10 Мобиле у рангу са Виндовс 10 ПЦ верзијом. Али и даље доста заостаје за Инстаграм апликацијама на иОС-у и Андроид-у. Такође, након ажурирања, апликација је мало лошија.

Популар Постс