Хуавеи-ова апликација доноси Виндовс 10 на телефоне путем сесије удаљене радне површине

 Потпуни Виндовс на Хуавеи телефонима

Постављање везе са удаљеном радном површином данас је прилично уобичајена ствар. То је корисна функција која је згодна за презентације, Мицрософт већ има апликацију за удаљену радну површину која вам омогућава да се повежете на удаљени рачунар и своје радне ресурсе са скоро било ког места. Апликација Мицрософт Ремоте Десктоп омогућава корисницима да се повежу на удаљени рачунар или виртуелне апликације и радне површине.

Према новом извештају, Хуавеи такође ради на новој апликацији која повезује телефон са сесијом удаљене радне површине и покреће Виндовс 10. Чини се да је то даљински приступ ВМ-у у облаку.

 Виндовс 10 емулацијаХуавеи је данас на сајму ЦЕС Асиа 2018 најавио нови пројекат под називом Хуавеи ПЦ Цлоуд који доноси пуни Виндовс 10 паметним телефонима путем сесије удаљене радне површине.

Можете да инсталирате апликацију на паметне телефоне као што је Хуавеи П20 Про и да се повежете на удаљену сесију оперативног система Виндовс 10. Вреди напоменути да у продавницама апликација постоји мноштво апликација трећих страна које имају за циљ да олакшају повезивање са удаљеном радном површином седница.

Хуавеи омогућава корисницима да прикључе свој телефон на екстерни миш, тастатуру и монитор како би прешли на искуство налик десктопу на великом екрану.

Чини се да компанија користи прикључну станицу да повеже телефон са монитором и покрене Виндовс 10 на монитору са приступом интерној меморији телефона.

 Потпуни Виндовс 10 на телефонима

Хуавеи користи Ремоте Десктоп Протоцол (РДП), а такође омогућава корисницима да уређују датотеке ускладиштене у телефону директно са повезаног монитора.

Цлоуд ПЦ апликација ће радити на Хуавеи П20, П20 Про, Мате 10, Мате РС и МедиаПад М5 таблету. Апликација би постала доступна за преузимање у Кини 26. јуна.

Популар Постс