Грешке у оперативном систему Виндовс 10 КБ4535996: алатка за потписивање, грешке при покретању и још много тога

  Паузирајте ажурирања у оперативном систему Виндовс 10

Од објављивања крајем фебруара, опционо месечно ажурирање Виндовс 10 верзија 1909 и 1903 довело је до низа грешака. Корисници оперативног система Виндовс 10 муче више проблема након КБ4535996 (опционо ажурирање) које је требало да реши познате проблеме са Виндовс претрагом и другим функцијама.

Недавно смо известили да Виндовс 10 КБ4535996 узрокује замрзавања и проблеми са инсталацијом на неким конфигурацијама . Изгледа да се ажурирање окривљује и за друге грешке—СигнТоол.еке (алатка за знак) руши, неуспешно покретање, споро покретање, пад ФПС-а и застој звука.

Мали број корисника се такође сусрео са Чувена привремена грешка у корисничком профилу оперативног система Виндовс 10 , што се може поправити деинсталирањем закрпе.Прво, КБ4535996 је опционо ажурирање за Виндовс 10 верзије 1909 и 1903, што значи да се неће инсталирати на ваш уређај осим ако ручно не кликнете на опцију „Преузми и инсталирај“.

СигнТоол.еке (алатка за потписивање) код грешке 1073741502

Многи системски администратори пријављују да се алатка за потписивање (СигнТоол.еке), која је алатка командне линије за дигиталну верификацију или потписивање датотека, руши након инсталирања ове исправке.

На рачунару са оперативним системом Виндовс 10 КБ4535996, Мицрософт-ова алатка за пријаву (СигнТоол.еке) може да се сруши са поруком о грешци 1073741502. Ово је потврдило неколико људи у објавама центра за повратне информације и нашем одељку за коментаре.

Након инсталације КБ4535996, сви моји пројекти у Висуал Студио 2019 који користе алатку за потписивање за примену Аутхентицоде потписа на ДЛЛ, ЕКСЕ или МСИ нису успели. Када се изврши Сигн Тоол из командне линије или ПоверСхелл не би приказао ништа када се изврши без навођења параметара. Уклањање ажурирања вратило је функционалност Сигн Тоол-у, написао је корисник.

ФПС игре пада и звук застој

На Реддиту конац , корисници су пријавили да би кумулативно ажурирање такође могло да изазове пад ФПС-а и застој звука у одређеним играма.

Није екстремно, али кажем да ми је брзина кадрова у игрицама опала за 10 кадрова и да се с времена на време јавља муцање. Након деинсталирања кумулативног ажурирања, све је било у реду. Чудно, приметио је корисник.

Проблем са покретањем

У већини случајева ажурирање функционише добро, али понекад може прогресивно повећати време покретања или неуспешно покретање за Виндовс 10 рачунаре.

У Мицрософт-овом форуму за одговоре, нашим коментарима, Феедбацк Хуб-у и Реддиту, неки корисници наводе да се њихови Виндовс 10 рачунари покрећу споро или да се не покрећу након инсталирања ажурирања.

Заледио се на мене! Изрежите све алфа нумеричке функције тастатуре. Уз велику количину кликова, успео сам да прикажем своју тачку враћања непосредно пре кумулативног ажурирања, рекао је корисник.

Мој се поново покреће пре него што почне да примењује ажурирање, а затим се заглавио у опоравку... једини начин да покушам поново је да се поново покрене у безбедном режиму, да деинсталира ажурирање и покуша поново, написао је други корисник.

За неке кориснике, закрпа води до петље поновног покретања која се зауставља тек након што Виндовс врати закрпу

Након покушаја да инсталирате Виндовс 10 КБ4535996 током поновног покретања, ажурирање долази до 30% припреме ажурирања, а затим се поново покреће и узрокује да мој рачунар покуша да се аутоматски поправи. Чини се да је једино решење учитавање безбедног режима оперативног система Виндовс, а затим Виндовс враћа делимично инсталирани Виндовс 10 КБ4535996, а затим још једно поновно покретање чини да се мој рачунар поново покреће нормално, написао је корисник у Феедбацк Хуб-у.

Ако сте погођени, можете да деинсталирате закрпу из апликације Подешавања и Мицрософт вам је неће поново понудити осим ако ручно поново проверите да ли постоје ажурирања.

Након проблема са недавним ажурирањима за Виндовс, Мицрософт се суочио са новим позивима да реструктурира свој процес тестирања и успори темпо којим се ажурирања примењују на Виндовс 10.

Мицрософт тек треба да призна извештаје о неуспешним ажурирањима оперативног система Виндовс и понуди решење погођеним корисницима.

Популар Постс