Грешка Виндовс 10 Старт менија отежава превлачење једне плочице апликације између две друге

 Виндовс 10 Старт мени

Слика љубазношћу: ЦНЕТ.цом

Старт мени у оперативном систему Виндовс 10 добро функционише на већини система и број корисника који имају проблеме са њим је значајно опао, али изгледа да неки и даље не могу правилно да користе функције менија Старт.

Постоји грешка у Старт менију која отежава превлачење једне плочице апликације између две друге помоћу миша и постоји само на неким системима. Успели смо да репродукујемо грешку на уређајима за ажурирање оперативног система Виндовс 10 Април 2018.Подразумева се да је преуређивање плочица у почетном менију помоћу миша заиста лоше искуство, али добро функционише на уређајима који подржавају унос додиром. Мајкрософтова Џенџентлмен препоручује корисници да ово поднесу у чворишту за повратне информације како би софтверски гигант могао да га прати и поправи.

 Грешка у менију Старт Виндовс 10

У међувремену, Мицрософт наводно ради на мало измењеној верзији менија Старт. Постоји шанса да би Виндовс 10 19Х1 могао да унесе промене у мени Старт које би побољшале начин на који корисници комуницирају са менијима на левом окну.

На пример, лево бочно окно Старт менија може да се отвори када пређете мишем и мораћете да кликнете на слике, документе или опције напајања да бисте их проширили.

Популар Постс