Грешка Мицрософт Теамс-а може да блокира или одлаже ваша обавештења

 Мицрософт Теамс обавештења

Након најновијих Мицрософт Теамс ажурирања, све је већи број корисника који виде прегршт различитих проблема са обавештењима Мицрософт Теамс-а. Проблеми са обавештењима се разликују од уређаја до уређаја, али већина корисника је пријавила одложена обавештења и друге повезане грешке.

У Мицрософт тимовима можете да управљате обавештењима за све своје тимове и канале из Подешавања > Обавештења. Међутим, грешка у Мицрософтовом новом ажурирању нарушава ове промене подешавања за неке кориснике.

У новом ажурирању Оффице 365 центра за администрацију, Мицрософт је потврдио да тренутно истражује проблем у којем нека подешавања обавештења можда неће ступити на снагу и корисници ће пропустити упозорење.Догађају се две главне ствари. Прво, корисници који су укључили опцију „Све активности“ у подешавањима неће добијати обавештења како се очекује.

 Тимови све обавештења о активностима

Други проблем утиче на поставку „Сви нови постови“, којој се може приступити на картици „Прилагођено“ обавештења о каналу, као што је приказано на снимку екрана испод.

 Тимови упозоравају на све нове постове

У неким ретким случајевима, корисници су такође пријавили још једну грешку где Теамс десктоп клијент потпуно игнорише подешавања Не ометај.

Нејасно је шта узрокује овај проблем са обавештењем, јер се протеже на више инсталација Мицрософт тимова. Ако не можете да примате обавештења, мораћете ручно да конфигуришете подешавања обавештења за све канале.

Као што смо споменули на почетку, Мицрософт је признао извештаје и потврдио да ће исправка ускоро бити објављена. До сада, међутим, произвођач софтвера није признао шта је узрок проблема са тимовима на редовној основи, шта је основни узрок.

Вероватно ће Теамс обавештења постати поузданија када Мицрософт дода подршку за изворна обавештења у Теамс десктоп клијент.

Као што можда већ знате, и Виндовс и мацОС сада могу да обрађују обавештења. Обавештења интегрисана у ОС сада раде много боље, али Мицрософт тимови нису еволуирали да буду у току, већ су се одлучили да користе свој кориснички интерфејс за обавештења.

У верзијама за преглед тимова за Виндовс, Мицрософт је коначно укључио изворну подршку за обавештења . Током наредних месеци, Мицрософт ће почети да додаје подршку за обавештења преко Акционог центра у производним верзијама.

Популар Постс