Грешка корисничког профила у оперативном систему Виндовс 10 добија ново решење

У протеклих неколико месеци, Мицрософт је имао покварене исправке за Виндовс 10. Као што су се многи људи жалили, свако ново издање оперативног система Виндовс 10 наизглед квари више ствари него што поправља, а најновија исправка је увела критичну грешку која сакрива фасциклу профила корисника.

Неуспех кумулативног ажурирања оперативног система Виндовс 10 наизглед је покварио систем Мицрософтовог корисничког профила – прилично важан део ОС-а јер кориснички профил садржи датотеке са радне површине, докумената и других локација.

Широко је објављено да би КБ4532693 могао да покрене Виндовс 10 са привременим корисничким профилом и пошта , Мицрософт је признао грешку и на Виндовс 10 верзији 1903 и 1909.Мицрософт је свестан да се неки корисници пријављују на привремени профил након инсталирања КБ4532693, на обе верзије 1903 и 1909, саопштила је компанија.

Ако наиђете на сличне проблеме и не можете да заобиђете свој главни кориснички профил, Мицрософт препоручује корисницима да се поново покрену у безбедном режиму пре покретања у нормалном режиму како би решили проблем.

Можете да деинсталирате било који безбедни банкарски софтвер или антивирус у привременом профилу који може да реши ово ако горе наведени кораци не помогну, стоји у посту.

Вреди напоменути да Мицрософт тек треба да призна неред у својим званичним документима и понуди решење погођеним корисницима.

Очекује се да ће Мицрософт испоручити ново кумулативно ажурирање касније овог месеца са исправком грешке корисничког профила.

Популар Постс