Гоогле тестира нове картице за лебдење на картици, тамни режим за Цхроме на Виндовс 10

 Гоогле Цхроме на Виндовс 10

Гоогле експериментише са вишеструким променама у Цхроме претраживачу за Виндовс 10. Према најновијим открићима, гигант претраживача ради на мрачном режиму и функцији сличној прегледнику картица Мицрософт Едге.

Модерни табови

Мицрософт Едге није успео да привуче купце, али је софтверски гигант урадио велики посао на увођењу нових функција и побољшања као што је прегледник картица. У оперативном систему Виндовс 10, Мицрософт Едге може да прикаже малу сличицу када пређете мишем преко отворених картица.

Чини се да Гоогле ради на сличној функцији и зове се Таб Ховер картице. Као уочен од Леа, у Гоогле Цхроме Цанари-у, постоји заставица која се зове „картице за лебдење картицама“ и према опису, функција би требало да омогући искачући прозор који садржи информације о картици. Цхроме заставице мени

У Цхроме Цанари-у можете да омогућите функцију и ево како изгледа:

 Пређите курсором на Цхроме картицу

Као што можете видети на горњем снимку екрана, претраживач не приказује сличицу или садржај веб странице као Едге претраживач.

Тамни режим за Цхроме прегледач

Извештај објављен раније ове недеље такође је открио да Гоогле тестира тамни режим на Виндовс 10. Према открићу, постоји начин да омогућите тамни режим у Гоогле Цхроме Цанари за Виндовс 10 али постоје приметне грешке.

Популар Постс