Гоогле користи Виндовс и мацОС у најновијем огласу за Цхромебоок

 Виндовс 10 огласи

Сећате се Мајкрософтових Сцроолед огласа? Или Апплеова кампања за Мац? У оба случаја, Мицрософт и Аппле су се ругали ривалима у својој ниши. Гоогле-ов нови Цхромебоок оглас је објављен са сличном намером. Ставља поруке о грешкама за Виндовс и мацОС у центру пажње да би се истакла величина Цхромебоок-а.

Гоогле-ов нови видео оглас покушава да истакне главне карактеристике Цхромебоок платформе стављајући Виндовс и мацОС у лоше светло. Видео се углавном односи на поруке о грешци које корисници Виндовс-а виде с времена на време, укључујући искачуће прозоре за нова ажурирања софтвера и БСОД-ове.

Оглас је смешан, али њихове тврдње су застареле и више немају смисла, барем у случају Виндовс оперативног система. Виндовс 10 је бржи у целости од ранијих верзија оперативног система Виндовс. ОС се покреће, спава и буди из стања спавања брже него старији Виндовс.У видеу, Гоогле показује слабе тачке Мицрософтовог оперативног система Виндовс и Аппле мацОС-а, тако да би више корисника било склоно да изабере Цхроме ОС. Гоогле истиче функције Цхромебоок-а као што су дуже трајање батерије, аутоматска ажурирања и заштита од малвера.

Популар Постс