Гоогле Цхроме добија одговарајућу подршку за Виндовс Микед Реалити

 Микед Реалити

Слика љубазношћу: Мицрософт

Гоогле Цхроме, који према аналитичкој фирми ради на више од 60 одсто рачунара, добија подршку за Виндовс Микед Реалити подршку. Гоогле Цхроме је подржао неке слушалице за виртуелну реалност, али недостаје одговарајућа подршка за све слушалице за Виндовс Микед Реалити.

Према а ново урезивање Цхромиум-а приметили смо, претраживачи засновани на Цхромиум-у као што су Гоогле Цхроме и нови Мицрософт Едге ће изворно подржавати Виндовс Микед Реалити слушалице. Гоогле додаје нову заставицу Цхроме-у која ће омогућити Виндовс Микед Реалити слушалице са ВебВР-ом.Важно је напоменути да већ постоји ознака за ВебВР, али будуће ажурирање Цхроме-а ће такође додати Виндовс Микед Реалити заставицу како би се пружило боље искуство и компатибилност.

Према још један Цхромиум пост , Гоогле такође омогућава „МикедРеалитиДевице“ да подржи Виндовс Микед Реалити. Ова промена само додаје скелет уређај који не подржава ниједну сесију, али ће бити креиран када АПИ буде доступан, стоји у посту.

Планирана су и друга побољшања

Гоогле ради на неколико побољшања за Цхроме у оперативном систему Виндовс 10. На пример, претраживач је подешен да добије подршку за тамне теме, а компанија такође тестира нову која ће помоћи да се блокирају нежељена преузимања.

Популар Постс