Гоогле Цхроме добија нови Емоји панел на Виндовс 10

 Гоогле Цхроме Мелтдовн и Спецтре

Слика љубазношћу: Гоогле.цом

Једна од главних разлика између искуства друштвених медија на паметном телефону и рачунару је Емоји. Лако је откуцати Емоји на паметном телефону и он заправо игра кључну улогу у комуникацији, барем за тинејџере. Међутим, корисници ретко користе емоџије док претражују друштвене медије са својих лаптопова или рачунара.

Ако сте луди за емоџијима, чека вас нека посластица. Гоогле Цхроме је управо добио одличну функцију у оперативном систему Виндовс 10 помоћу које корисници могу лако да унесу емотиконе у било које текстуално поље унутар прегледача.Иако је Гоогле далеко испред конкуренције, он и даље додаје нове функције како би побољшао корисничко искуство. Једна таква функција коју је Гоогле недавно додао је посебна опција Емоји у контекстуалном менију.

Адриенне Портер Фелт, инжењер и менаџер у Гоогле Цхроме-у, недавно је најавила ову функцију на Твитеру.

Да бисте добили емоџи панел, требало би да ажурирате Цхроме на најновију верзију и надоградите рачунар на најновију верзију Виндовс 10. Ова функција је претходно тестирана у Цанари верзији и доступна је на најновијој стабилној верзији Гоогле Цхроме-а, верзији 68.0.3440.106.

Да бисте ажурирали Гоогле Цхроме на најновију верзију, идите на Подешавања кликом на три тачке у горњем десном углу. У подешавањима кликните на О Цхроме-у.

Када то урадите, кликните десним тастером миша на било које поље за текст и видећете нову опцију Емоји у менију. Кликните на њу и бићете дочекани са свим Виндовс емоџијима.

 Емоџи у Гоогле Цхроме-у

Ако желите да емоџије поставите ван Гоогле Цхроме-а, све што треба да урадите је да притиснете тастер Виндовс и тастер за тачку (.) да бисте приступили уграђеном панелу Виндовс емоџија. То сте могли да урадите и раније на било ком претраживачу, укључујући и Гоогле Цхроме, али искрено, само неколико људи је знало за ту функцију у оперативном систему Виндовс 10.

Популар Постс