Гоогле ажурира Цхроме на Виндовс 10 новим функцијама

 Цхроме и временска линија

Ако користите Гоогле Цхроме као примарни веб прегледач у оперативном систему Виндовс 10, уводи се ново ажурирање са неколико побољшања. Гоогле Цхроме 78.0.3904.70 или новији долази са новим могућностима прилагођавања на страници нове картице (НТП), као и са уграђеним алатом за проверу лозинке.

Више опција прилагођавања

Гоогле Цхроме је увек дозвољавао корисницима да додају позадину на страницу Нове картице и инсталирају теме из Цхроме веб продавнице.

Гоогле прави значајне промене у постојећим опцијама прилагођавања у Цхроме-у. Након ажурирања, дугме Прилагоди које се налази у доњем десном углу странице Нова картица ће покренути нови панел за прилагођавање.Има три одељка – позадине, пречице, боје и теме. Као што име сугерише, картица Позадина ће вам омогућити да поставите сопствену позадину на страници Нове картице.

 Цхроме позадина

Можете одабрати сопствену прилагођену фотографију за позадину или одабрати једну од позадина које нуди Гоогле.

Помоћу картице са пречицама требало би да будете у могућности да прилагодите мрежу веб локација која се приказује испод траке за претрагу на страници нове картице. Можете уређивати фавиконе (иконе веб локација), прилагођавати најпосећеније сајтове, а можете и сакрити пречице.

 Прилагођавање Цхроме-а

Панел са бојама и темама вам омогућава да промените боју, као и Цхроме за тему. Гугл нуди до 23 комбинације, а можете одабрати и боју по свом избору уз помоћ бирача боја.

Картице са лебдећим показивачем

 Цхроме лебдеће картице

Ажурирање такође додаје картице за прелазак на таб, нову функцију која приказује преклапање када пређете мишем преко картица. Ово је корисно ако отворите неколико страница у Цхроме-у.

Провера лозинке

Цхроме 78 долази са уграђеним алатом за проверу лозинке, који је дизајниран да упозори кориснике на компромитоване пријаве током пријављивања.

Популар Постс