Генерални директор Мицрософта Сатиа Надела показује апликације које користи на свом паметном телефону

Под вођством извршног директора Сатије Наделе, Мицрософт ради сјајан посао и компанија је још једном успела да надмаши очекивања у погледу зараде и прихода за квартал. Последњих година извршни директор Сатиа Надела се фокусирао на услуге као што су Цлоуд, Оффице 365 и апликације за платформе трећих страна.

Сатиа Надела на Мицрософт Инспире, конференцији коју Мицрософт одржава сваке године за своју партнерску заједницу, показао је апликације које користи на Андроид телефону. На партнерској изложби, извршни директор Мицрософта Сатиа Надела показао је апликације које користи на свом Андроид телефону.

Надела је похвалила апликације као што су Мицрософт Теамс, Иаммер, Мицрософт То-До и Цортана (дигитални помоћник) да споменемо само неке.Са Мицрософт апликацијама које испуњавају Гоогле Плаи продавницу и друге платформе, корисницима Мицрософт услуга је лакше него икада да искусе исти производ на другим оперативним системима.

Мицрософт апликације и услуге на Андроид-у уживају огромну популарност у Гоогле Плаи продавници. Мицрософт Едге, на пример, омогућава корисницима да наставе рад између Виндовс 10 и Андроид телефона, што је веома корисно за кориснике.

Популар Постс