Гамелофт: Аспхалт 9 Легендс неће стићи на Виндовс Пхоне

Мицрософт је недавно признао да Виндовс 10 Мобиле неће добити никакве нове функције или хардвер и очигледно има смисла да програмери почну да траже друге платформе. Гамелофт је прошле године најавио да неће објављивати нова ажурирања за игру Драгон Хунтер на Виндовс телефонима.

Данас нам је компанија рекла да Аспхалт 9: Легендс неће стићи на Мицрософтову мобилну платформу и изјава сугерише да је компанија одустала од подршке за Виндовс Пхоне.

Овим се потврђује да ће Аспхалт 9: Легендс бити објављен на Виндовс рачунару, а не на Виндовс мобиле-у. Да појаснимо, разлог због којег нећемо моћи да објавимо даље игре/исправке за Виндовс телефоне је тај што је, нажалост, заједница играча на овој платформи постала премала да бисмо је могли подржати, рекао је Гамелофт у изјави за Виндовс Латест.Вреди напоменути да је Гамелофт'с Аспхалт 9: Легендс доступан за преузимање и играње на Виндовс 10 рачунарима и таблетима. Ово је најновији наслов компаније у дуготрајној Аспхалт тркачкој франшизи и има прилично квалитетну графику, 50 аутомобила за трке и 70 стаза за истраживање.

Све више произвођача апликација полако одустаје од подршке за Мицрософтов оперативни систем Виндовс 10 Мобиле и пребацује фокус у потпуности на Андроид и иОС.

Прошле године је у извештају писало да је Гамелофт одустао од подршке за Дунгеон Хунтер 5, Снипер Фури, Модерн Цомбат 5 и ови наслови више неће добијати ажурирања на Виндовс Пхоне-у. Да појаснимо, игре су подржане и ажуриране на рачунарима, Андроид и иОС.

Популар Постс