Функције за које се надамо да ћемо видети у следећем великом ажурирању Виндовс 10 „19Х1′

 Виндовс 10 десктоп

Слика љубазношћу: Мицрософт.цом

Док је Мицрософт заузет развојем Ажурирање за Виндовс 10 октобар 2018 , компанија интерно тестира ажурирање за пролеће 2019 за ОС. Предвиђа се да ће Мицрософтово следеће велико ажурирање његовог десктоп оперативног система бити испоручено у пролеће 2019. године и носиће кодни назив Виндовс 10 19Х1.

Виндовс 10 19Х1 (многи још увек називају Виндовс 10 Редстоне 6) је тренутно доступан као део програма Виндовс Инсидер. За разлику од ажурирања за Виндовс 10 октобар 2018, 19Х1 би требало да буде велико ажурирање за платформу и садржаће више доказа о модуларности о којој се причало Виндовс Цоре ОС .Најбоље карактеристике стижу са Виндовс 10 19Х1

Виндовс 10 19Х1 можда долази са интерфејсом Сетс, Цонтрол Центер, Цортана побољшањима и још много тога. Очекује се да ће Мицрософт објавити нове функције и друга побољшања за ажурирање Виндовс 10 за пролеће 2019. компанија објављује ажурирање за Виндовс 10 октобар 2018 следећег месеца .

Ево листе очекиваних промена.

Сетови

Виндовс 10 сетови су најављени пре неког времена и Мицрософт их је детаљно представио на конференцији Буилд 2018. Интерфејс је у почетку био доступан у Виндовс 10 Редстоне 5 превиев гради али Сетови не стижу са ажурирањем за Виндовс 10 октобар 2018 .

 Виндовс 10 поставља интерфејс

Слика љубазношћу: Мицрософт.цом

Ако нисте упознати са сетовима, то је нови дизајн који има за циљ да заиста поједностави и пружи организованије искуство. Једноставним речима, сетови су језик дизајна који чини да прозори апликација изгледају и раде више као веб прегледач. Он доноси картице из веб претраживача у цео интерфејс ОС-а, укључујући апликације као што су подешавања, Филе Екплорер, фасцикле и неколико других алата.

 поставља функцију у претраживачу датотека

Слика љубазношћу: Мицрософт

Интерфејс Сетс такође треба да побољша продуктивност корисника јер бисте могли да користите све апликације у истом прозору. На пример, ако радите на пројекту у ПоверПоинт-у, али тражите додатне информације, прегледачу Едге приступате на картици поред њега.

У блиској будућности, сетови ће такође бити интегрисани у Мицрософтову функцију временске линије како би све учинили што је могуће беспрекорнијим. Интеграција скупова и временске линије требало би да омогући корисницима да извуку историју са временске линије и ставе их у интерфејс скупова.

Контролни центар

 Контролни центар

Заслуге за слике: Виндовс Централ

Мицрософт жели да лиши Виндовс 10 Ацтион Центер неке од његових функција и на крају преместите Цортану на место где се налази Акциони центар . Ова функција се појавила у посту на блогу Виндовс 10 Превиев Буилд 16199 прошле године, али Мицрософт је никада није додао у ОС.

Контролни центар ће имати икону „зупчаник за подешавања“ у системској палети оперативног система Виндовс 10 и укључиће брзе радње које тренутно можете пронаћи у Виндовс 10 акционом центру.

Иако интерфејс Сетс заиста стиже са Виндовс 10 19Х1, Мицрософт није званично најавио овај нови контролни центар, тако да није гарантовано да ће се испоручити са Виндовс 19Х1.

Популар Постс