Функције оперативног система Виндовс 10Кс могу доћи као одвојена преузимања

 Виндовс 10Кс

Виндовс 10Кс је најновији покушај компаније Мицрософт да обједини искуства у свим факторима форме. На неки начин, Виндовс 10Кс делује као лака верзија оперативног система Виндовс 10 са мешавином искуства на телефону и таблету.

Неке компоненте корисничког интерфејса оперативног система Виндовс 10Кс сличне су ономе што ћете видети у самом оперативном систему Виндовс 10 и ОС изгледа довољно лепо. Старт мени оперативног система Виндовс 10Кс изгледа као ладица Андроид апликација са уредним распоредом икона, а интерфејс са плочицама Виндовс 10 је потпуно нестао.

Старт мени има Виндовс оквир за претрагу без икакве интеграције Цортане, а Мицрософт је такође поново креирао искуство Акционог центра. Друге интригантне карактеристике новог ОС-а укључују а бржи начин руковања апликацијама за рачунаре и муњевита ажурирања.Мицрософт каже да Виндовс 10Кс неће захтевати више од 90 секунди за ажурирање рачунара а ажурирања ће се одвијати у позадини. Чини се да Мицрософт такође планира велику ревизију начина на који се нове функције испоручују у Виндовс са 10Кс.

Мицрософт планира да обезбеди ОС функције као одвојена преузимања из Мицрософт продавнице, а не као један Виндовс Упдате пакет. Технолошки гигант већ јесте објављено нова апликација под називом Виндовс 10Кс Феатуре Екпериенце Пацк у Мицрософт Сторе-у и то је у основи део Виндовс-а који се може преузети.

 Виндовс 10Кс Феатуре Екпериенце Пацк

Мицрософт ће објавити нове функције директно из Мицрософт Сторе-а, уместо да издаје велико ажурирање ОС-а. Мицрософт није имао много среће са недавним ажурирањима за Виндовс 10 и нови приступ би могао да реши проблеме са неуспешним ажурирањем.

Мицрософт би такође могао учинити додатне функције доступним путем одвојеног преузимања у жељи да учини Виндовс бржим.

Мицрософт је такође обећао да ће ажурирања оперативног система Виндовс 10Кс и апликација бити чиста и уредна како би се смањила деградација перформанси, што значи да ће перформансе које ћете видети првог дана остати са вама за цео животни век уређаја.

Виндовс 10Кс је тренутно оптимизован само за уређаје са два екрана, али неки програмери су успели да га покрену на стварном хардверу као што су МацБоок, Леново ТхинкПад и Сурфаце Го.

Виндовс 10Кс је још увек у раној фази развоја и можете очекивати да ћете чути више о ОС-у како 2020. буде напредовао.

Популар Постс