Функција временске линије оперативног система Виндовс 10 за Мицрософт Лаунцхер је у активном развоју

 Временска линија за Виндовс, Андроид и иОС

Слика љубазношћу: Рицхард Хаи

На конференцији за програмере Буилд 2018, Мицрософт је најавио да ће Мицрософт Лаунцхер за Андроид ускоро подржати Тимелине. Мицрософт није рекао када ће ажурирати Мицрософт Лаунцхер да би подржао временску линију и чини се да ова функција неће ускоро стићи.

Висхну Натх, шеф управљања програмима, Мицрософт Мобилити Екпериенцес, рекао је у твиту да не постоји ЕТА за подршку за временску линију на Андроиду, али софтверски гигант активно ради на томе.Мицрософт је најавио функцију Тимелине са најновијим ажурирањем за Виндовс 10 априла 2018. и омогућава вам да наставите тамо где сте стали са другог Виндовс 10 уређаја. Мицрософт чува активност 30 дана и синхронизује садржај на свим уређајима. Мицрософт дозвољава корисницима да очисте напредак на временској линији и можете да зауставите праћење активности са своје машине у било ком тренутку.

Још у мају, Кевин Галлов, Мицрософтов шеф Виндовс платформе за програмере, рекао је да ће Мицрософт Лаунцхер ускоро бити ажуриран функцијом Тимелине и помоћи вам да пронађете подржане апликације у Плаи продавници.

Покрените апликације са своје Виндовс временске линије

Временска линија за Мицрософт Лаунцхер на Андроиду ће вам омогућити да наставите тамо где сте стали и радиће са насловима апликација као што је Оффице пакет.

Функција временске линије није ограничена на Виндовс 10 и Андроид уређаје јер корисници иПхоне-а могу да приступе временској линији преко Мицрософт-овог Едге претраживача.

Популар Постс