Функција Виндовс 10 Цлоуд Цлипбоард сада подржава веће слике

 Цлоуд Цлипбоард

Слика љубазношћу: Тхурротт.цом

Следеће ажурирање за Виндовс 10 кодног назива Редстоне 5 долази са дуго очекиваним искуством Цлоуд Цлипбоард-а. До јуче је историја међуспремника подржавала само обичан текст, ХТМЛ и слике мање од 1 МБ.

Најновија верзија за преглед 17741 долази са неким преко потребним побољшањима у овом погледу. У посту на блогу, Мицрософт каже да је искуство Цлоуд Цлипбоард-а ажурирано да подржава веће слике. Историја међуспремника сада подржава слике величине 4МБ, у односу на ограничење од само 1МБ.Ажурирамо ограничење величине слике за историју међуспремника (ВИН + В) са 1 МБ на 4 МБ да бисмо прилагодили потенцијалну величину снимака екрана преко целог екрана снимљених на уређајима са високим ДПИ, пишу Мицрософтови Дона Саркар и Брандон ЛеБланц.

Ваша најновија копија ће радити исто као и увек и подржаваће слике веће од 4 МБ. Ова ограничења се могу развити у будућности.

 Међуспремник у оперативном систему Виндовс 10

Слика љубазношћу: Мицрософт.цом

Искуство међуспремника доступно је на уређајима који користе Виндовс 10 Редстоне 5 ажурирање које ће бити објављено широј јавности у октобру након што буде финализовано у септембру.

Овај нови међуспремник превазилази ваш рачунар и ускоро би могао постати доступан на свим вашим уређајима, укључујући паметне телефоне. Ваша апликација за телефон и клипборд у облаку би требало да побољшају искуство рада на рачунару.

Цлоуд Цлипбоард покреће Мицрософт Грапх, иста технологија која покреће временску линију и сетове. Осигурава безбедну размену информација између уређаја.

У случају да се питате, ево како можете да конфигуришете клипборд у облаку у оперативном систему Виндовс 10:

  • Преузмите и инсталирајте верзије за преглед Виндовс 10 Редстоне 5 .
  • Отворите Подешавања > Систем.
  • Пронађите мени Цлипбоард који се налази на левом окну.
  • Укључите Сачувај више ставки.
  • Да бисте синхронизовали међуспремник на вашим Виндовс 10 уређајима, мораћете да верификујете свој налог ако то већ нисте урадили.
  • Сада можете безбедно да синхронизујете податке између различитих уређаја.

Популар Постс