Функција Смарт Цопи компаније Мицрософт Едге је још један разлог за одбацивање Цхроме-а

Мицрософт сада тестира нову функцију под називом Смарт Цопи у Цхромиум Едге-у како би променио начин рада копирања и лепљења у документима, имејловима итд.

На свом годишњем брифингу раније ове године, Мицрософт је најавио своје будуће планове за Едге претраживач заснован на Цхромиуму. Мицрософт је рекао да ради Вертицал Табс (функција која пребацује хоризонталне картице на врху претраживача у вертикалне), Смарт Цопи и ново искуство копирања и лепљења које ће конвертовати везе у обичан текст.

за разлику од ново искуство копирања и лепљења уведено у Мицрософт Едге прошле недеље, ова нова функција Смарт Цопи ће вам омогућити да копирате део веб странице и налепите га у Виндовс апликације без губитка било каквог форматирања.Са функцијом Смарт Цопи, можете да копирате део веб странице у међуспремник и налепите га у Мицрософт Ворд, ОнеНоте или друге апликације без губитка било каквог форматирања.

На пример, можете да копирате дугачку табелу са веб странице и да је налепите у свој Ворд документ без прекидања формата табеле. Такође можете копирати слике, текстове, везе, а затим све то налепити у документ без икакве промене у формату или редоследу.

 Цхромиум Едге паметна копија

Функција Смарт Цопи је сада доступна у Мицрософт Едге Цанари и требало би да јој можете приступити помоћу пречице на тастатури: Цтрл+Схифт+Кс.

Није тајна да је Мицрософт веома узбуђен због ових нових функција у Цхромиум Едге-у, а технолошки гигант такође уводи друга побољшања за кориснике. На пример, Мицрософт је сада омогућио подршку за функцију Веб Цаптуре у Едге Стабле-у да вам помогне да снимите снимке екрана преко целе странице, а затим да водите белешке ако нешто истражујете на мрежи.

Едге-ово веб снимање је ефемерније од екстензија или алатке за снимке екрана у Дев Тоолс-у, а корисници ће моћи да деле снимке екрана и са другима.

Популар Постс