Функција слања порука је сада доступна на ВхатсАпп Бета за Виндовс Пхоне

 ВхатсАпп концепт за Виндовс Пхоне

ВхатсАпп за Виндовс Пхоне концепт. (Слика љубазношћу: ВиндовсЛатест.цом).

Редовно смо обавештавали наше кориснике о новим функцијама на којима ВхатсАпп тим ради за кориснике Виндовс Пхоне-а. Раније смо известили да је ВхатсАпп покренуо функцију Ливе Лоцатион за кориснике Виндовс Пхоне-а.

Данас вам представљамо још једну нову функцију која је тренутно доступна корисницима Виндовс Пхоне-а у бета апликацији ВхатсАпп-а. ВхатсАпп тим је данас увео нову функцију за слање порука за групе. Најновија функција је тренутно доступна за употребу у апликацији ВхатсАпп Бета на Виндовс Пхоне телефону.ВхатсАпп је интерно тестирао ову функцију дуго времена и коначно су исту функцију избацили на све платформе у исто време. Функција слања порука је тренутно доступна за све кориснике Виндовс Пхоне бета верзије.

Нова функција даје више овлашћења администратору група ограничавањем корисника који могу слати поруке у групи. Администратор може да промени подешавање тако што ће отићи у Подешавања групе у одређеној групи.

Када администратор постави функцију, онда сваки корисник који жели да шаље поруку у групи мораће да добије приступ од администратора тако што ће му послати поруку. Када се приступи, корисник може да шаље или одговара на поруке у тој групи.

1 од 3

Слика кредита: ВиндовсЛатест.цом

Овим се одржава светост групе и нико не може писати или слати поруке које би могле бити штетне или дискриминаторске за друге чланове групе.

Када администратор промени подешавања за будућност слања порука, неће моћи да уређује или додаје било ког другог члана до 72 сата од завршетка. Администратор може да измени подешавања за слање порука само једном у 72 сата.

Опција се може наћи под новом опцијом за подешавање групе и да бисте је омогућили, морате да одете на Информације о групи>Подешавања групе>Пошаљи поруке>Две опције (сви учесници и само администратори).

ВхатсАпп је раније додао опцију Уреди информације о групи у оквиру Подешавања групе која администратору даје опцију да дозволи свим учесницима или само администратору да да овлашћење за промену информација о групи.

Најновија Сенд Мессаге је додата путем ажурирања сервера у Бета апликацију и требало би да имате верзију 2.18.134 да бисте могли да искористите предности нове функције.

Нисмо сигурни да ли је ова функција већ доступна за кориснике стабилне верзије апликације ВхатсАпп. Ако неко од наших корисника користи стабилну верзију апликације, обавестите нас да ли сте примили ову функцију у коментарима испод.

Популар Постс