Функција Мицрософт Теамс Бреакоут Роомс је доступна одабраним корисницима

 Ажурирање Мицрософт Теамс соба

Функција Мицрософт Теамс Бреакоут Роомс је почела да се примењује за неке кориснике на каналу Говернмент Цоммунити Цлоуд (ГЦЦ). Ова функција ће у почетку бити доступна само одабраним корисницима/организацијама, али ће почети да се примењује за наставнике, едукаторе и оне са личним налогом у наредним недељама или месецима.

Функција Бреакоут Роомс у Мицрософт тимовима ће администраторима састанка дати могућност да поделе кориснике у мање групе како би побољшали ангажман и подстакли тимски рад.

Да бисте добили нову опцију просторија за селидбе, уверите се да имате приступ подешавањима састанка тима и да сте омогућили ново искуство састанка у Општим подешавањима клијента за десктоп рачунаре. Када завршите, требало би да будете у могућности да видите икону „собе“ у менију. Собе за изласке тимова

Имајте на уму да се увођење врши на контролисан начин и да је доступно само корисницима државне заједнице у облаку. Други ће ускоро видети опције.

 Опције издвојених соба

Мицрософт ће дозволити и организаторима и учесницима да приступе собама за одлагање и може се створити до 50 соба. Корисници такође могу да креирају собе за сексу на заказаним приватним састанцима и приватним састанцима сада, а организатори ће моћи да скачу између просторија у било ком тренутку.

Карактеристике за организаторе:

  • Омогућава организаторима да конфигуришу просторију на десктоп клијенту.
  • Управљајте собама, посетите собе и неометано прелазите између њих.
  • Организатори могу додавати, уклањати, брисати и преименовати собе. Организатори такође могу прерасподелити учеснике у просторији пре и током састанака.

Вреди напоменути да се собе могу креирати само из десктоп клијента, али корисници би требало да буду у могућности да се придруже позивима из Виндовс, мацОС, иОС, Андроид или веб клијента.

Према плану пута, Мицрософт ће омогућити корисницима да поставе собе са Андроид телефонима у марту 2021.

Излагачи у собама за сесију ће имати приступ белој табли, белешкама и другим функцијама, али учесници не могу да додају друге у ћаскање за састанке.

 Искуство састанка

Мицрософт тимови ће блокирати учеснике да се крећу између соба и једини организатор ће имати приступ овој функцији.

Поред тога, учесници не могу да се придруже просторији за излагање када покушају да преузму садржај са више уређаја.

Касније овог месеца, Мицрософт ће такође почети са увођењем Побољшања у режиму заједно, укључујући режим сцене корисницима.

Популар Постс