Функција Бреакоут собе компаније Мицрософт Теамс мења игру

Мицрософт сваког месеца ажурира свој водећи Теамс производ новим функцијама, а током викенда директор маркетинга Мицрософт Теамс-а је задиркивао нека побољшања дизајнирана посебно за онлајн часове.

Крајем јула, Мицрософт је потврдио да планира да развије функцију за Бреакоут собе налик Зоому за тимове. Прошлог месеца, Мицрософт је званично задиркивао подршку за Бреакоут собе на конференцији Игните 2020, а сада је компанија објавила још један теасер овог дуго очекиваног ажурирања.

Просторије за одлагање су функција посебно дизајнирана да помогне више од 150 милиона студената и институционалних лидера који користе Мицрософт Теамс. Са Бреакоут собама, Мицрософт каже да ће омогућити наставницима или организаторима да поделе разред у мале групе.У групама, учесници или учесници могу да воде своје приватне разговоре, а касније се могу вратити на већи састанак.

Да бисте употпунили функције Бреакоут соба, Мицрософт такође уводи подршку за распоред мреже 7×7 где васпитачи могу истовремено да виде до 49 учесника.

 Функција Мицрософт Теамс Бреакоут Роомс

Функција издвојених соба такође има за циљ да олакша ученицима или учесницима међусобну сарадњу уз одржавање дистанце од других учесника и наставника.

Организатори такође могу да управљају дозволама за групе. На пример, могу да искључе могућност уређивања и брисања порука у групи.

Када ова функција буде доступна у оперативном систему Виндовс 10 или мацОС, организатори састанка ће видети икону Бреакоут роомс када кликну на мени са три тачке, као што је приказано на слици испод.

 Мицрософт Теамс Бреакоут собе

Ова опција ће све кориснике одвести у прозор приватног састанка, а организатори могу да направе до 50 просторија на састанку. Можете дозволити учесницима да се аутоматски придруже групама или можете додати кориснике ручно у собу.

Док ће изглед мреже 7в7 почети да се приказује корисницима касније ове године, Мицрософт каже Тимови ће добити подршку за Бреакоут собе у децембру на Виндовс 10, мацОС и другим десктоп платформама.

За оне који користе Теамс на Андроид-у и иОС-у, Мицрософт тренутно планира да објави ову функцију у децембру 2020.

Популар Постс