ФрееЦхарге гаси своју апликацију за Виндовс 10 и Виндовс 10 Мобиле

ФрееЦхарге, популарна апликација која пружа могућност допуне било којег припејд мобилног телефона, постпејд мобилног телефона и сличних услуга, укида подршку за Мицрософт Виндовс платформу.

У е-поруци која је послата корисницима, ФрееЦхарге је објавио да укида подршку за своју апликацију Виндовс 10 која је доступна за рачунаре и телефоне.

ФрееЦхарге је и даље доступан за преузимање у Мицрософт Сторе-у, али ће престати да ради 29. августа. Према ФрееЦхарге-у, корисници Виндовс 10 неће бити доступни за пријаву на апликацију и препоручује се да преузмете Андроид или иОС апликацију.Вреди напоменути да и даље можете да користите ФрееЦхарге веб локацију у Мицрософт Едге-у или другим претраживачима.

Здраво, Пишемо вам да бисмо вас обавестили да гасимо ФрееЦхарге Виндовс апликацију од 29. августа 2018. После 29. августа нећете моћи да се пријавите на своју Виндовс апликацију. Извињавамо се и препоручујемо да уместо тога користите нашу веб страницу. Такође можете преузети нашу апликацију за Андроид и иОС уређаје, наводи ФрееЦхарге у саопштењу.

Популар Постс