Флуент Десигн у оперативном систему Виндовс 10 ускоро добија велика побољшања

 Канцеларијски и течни дизајн

Флуент Десигн је Мицрософт-ов главни визуелни ремонт најављен још 2017. године, а нове промене дизајна се уводе у Виндовс 10 са сваким ажурирањем. Најновије ажурирање за Виндовс 10 октобар 2018. донело је побољшања Флуент Десигна на уређајима.

Флуент Десигн би требало да побољша не само начин на који Виндовс 10 изгледа, већ и да побољша целокупно корисничко искуство. Очекује се да ће Флуент Десигн решити недоследности дизајна у оперативном систему.

Чини се да Мицрософт такође ради на неколико других побољшања. Галерија КСАМЛ контрола открила је да Мицрософт ради на новим контролама покрета, променама анимације и још много тога.Аниматион Интероп

Као што можете видети на слици испод, дугмад унутар УВП апликација би анимирала када корисник пређе мишем преко дугмета.

 Флуент Десигн ГИФ

Ево још једног ГИФ-а који приказује ЕкпрессионАниматион на елементу Еллипсе. Приметићете да се елипса такође анимира када корисник пређе преко квадратне сличице.

 Флуент Десигн анимација

Очекује се да ће предстојеће ажурирање за Виндовс 10 Спринг 2019 укључити неколико побољшања дизајна за платформу. Ажурирање за Виндовс 10 19Х1 стићи ће у пролеће 2019. и увешће дуго очекивани интерфејс Сетс који ће такође имати Флуент Десигн.

Популар Постс