Фитбит Виндовс 10 апликација је покварена након најновијег ажурирања, али Фитбит ради на поправци

 Фитбит за Виндовс 10

Фитбит је недавно ажурирао своју Виндовс 10 апликацију на верзију 2.36 са исправкама грешака и побољшањима, али изгледа да је ажурирање донело више штете него користи. Према извештајима, апликација Фитбит је потпуно покварена на Виндовс телефонима након инсталирања ажурирања.

У а пошта на сопственом форуму, Фитбит је потврдио да су свесни проблема са својом апликацијом за Виндовс 10 и да инжењери активно истражују извештаје. Очекује се да ће поправка ускоро слетети.

Алцател Идол 4С овде. Сада се апликација чак ни не отвара. Само кликните на њега и вратиће се у почетни мени. Чини се да се радна површина ипак отвара. Међутим, није корисно на телефону, корисник је објаснио проблем у посту на Фитбит форуму.Наши инжењери су тренутно свесни и истражују овај проблем, што утиче на неке кориснике који су надоградили на верзију апликације за Виндовс 2.36. Извињавамо се због непријатности, представник Фитбита објашњава проблем.

Свесни смо проблема и радимо на томе да га решимо што је пре могуће. Извињавамо се због евентуалних непријатности. Ценимо ваше стрпљење и радујемо се што ћемо вас вратити на прави пут. Обавестите нас ако постоји нешто што можемо да урадимо да вам помогнемо у међувремену, објашњава представник Фитбита у изјави за Виндовс Латест.

Популар Постс