Фирефок 65 за Виндовс наводно узрокује грешке у вези која није сигурна

 Фирефок за Виндовс

Након инсталирања Фирефок-а 65 на Виндовс, корисници пријављују да неке веб странице више не могу да се учитавају. Ажурирање Фирефок 65 узрокује грешку Ваша веза није безбедна СЕЦ_ЕРРОР_УНКНОВН_ИССУЕР. И уређаји са оперативним системом Виндовс 10 и Виндовс 7 наилазе на исти проблем.

Мозилла је упозната са извештајима који тврде да Фирефок 65 узрокује грешку Ваша веза није безбедна СЕЦ_ЕРРОР_УНКНОВН_ИССУЕР и компанија је одлучила да повуче аутоматско ажурирање за Фирефок 65.

А пошта на Мозилла Бугзилла указује да постоји могући проблем компатибилности између Фирефок-а 65 и антивирусног софтвера. Ако имате инсталиран антивирусни софтвер, могли бисте да имате проблема са везом након инсталирања ажурирања за Фирефок 65.Према извештајима, проблем се јавља када корисник покуша да посети веб локације у претраживачу када су инсталирани одређени антивирусни производи. Корисници добијају грешку која каже да Ваша веза није безбедна. Док Мозилла истражује извештаје и ради на могућем решењу, чини се да заобилазно решење наведено у наставку функционише за неке кориснике.

Исправите да ваша веза није безбедна, грешка СЕЦ_ЕРРОР_УНКНОВН_ИССУЕР у Фирефок-у 65

  1. Покрените Фирефок 65.
  2. Идите на абоут:цонфиг.
  3. Потражите заставу са следећим именом.
  4. сецурити.ентерприсе_роотс.енаблед.
  5. Двапут кликните на њега да бисте га поставили на труе.
  6. Поново покрените претраживач.

Према извештајима, горенаведено решење решава проблеме са везом која није безбедна. У неким случајевима можете да онемогућите Авастово ХТТПС скенирање да бисте решили проблеме са везом.

Да бисте решили проблеме са везом која није безбедна у Фирефок-у 65 када је Аваст инсталиран, морате да онемогућите ХТТПС скенирање у Авасту. Опцију ХТТПС скенирања можете пронаћи у Подешавања > Заштита > Штитови језгра > Конфигуришите поставке штита и Веб штит.

Чини се да Аваст такође уводи хитну исправку за своје антивирусно решење које решава проблеме компатибилности са Фирефок претраживачем.

Мозилла ради на поправци

Мозилла је наводно зауставила дистрибуцију ажурирања за Фирефок 65.0 на Виндовс уређајима док се проблем не реши. То значи да се ажурирање претраживача више неће аутоматски нудити на Виндовс уређајима, али га корисници и даље могу ручно на својим рачунарима.

Мозилла ради на поправци, али ЕТА још није дат. Остаје да се види колико брзо компанија објављује ажурирање како би поправила квар.

Одрицање од одговорности: У овом чланку не тврдимо никакве тврдње. Чланак је заснован на извештајима са форума.

Популар Постс