Фирефок 61.0.2 за Виндовс додаје подршку за аутоматско обнављање сесије прегледања

 Фирефок

Мозилла стално ради на побољшању искуства свог Фирефок претраживача за Виндовс кориснике. Компанија је недавно најавила преуређење свог претраживача Фирефок који се интерно тестира. Компанија данас објављује ново ажурирање за свој Фирефок претраживач и враћа га на верзију 61.0.2.

Најновија верзија додаје веома корисну и сјајну функцију претраживачу Фирефок за Виндовс. Иако ова функција не мења игру, била би згодна за многе кориснике. Најновије ажурирање доноси подршку за аутоматско обнављање сесије прегледања када се Виндовс поново покрене.

Додаје подршку за аутоматско враћање ваше Фирефок сесије након поновног покретања Виндовс-а. Тренутно, ова функција није подразумевано омогућена за већину корисника, али ће постепено бити омогућена у наредним недељама, објашњава компанија.Као што је потврђено, корисници Фирефок-а ће морати да омогуће ову функцију након ажурирања претраживача на најновију верзију 61.0.2. Једном ажуриран, Фирефок аутоматски враћа све картице ако је сесија прегледања прекинута због поновног покретања система.

Ова функција такође помаже корисницима да имају беспрекорно искуство прегледања чак и након што се више система поново покреће аутоматски или ручно. Тренутно се очекује да ће ова функција бити уведена само у Виндовс.

Ажурирање такође долази са побољшањима у рендеровању веб локације са Мозилла-ом која омогућава функцију задржане листе приказа. Мозилла је такође укључила поправке за покварене ДевТоолс панеле са инсталираним проширењем.

Фирефок постаје све бољи са сваким ажурирањем. На пример, Мозилла је додала опцију за утишавање сајтова који аутоматски репродукују звук . Опција је доступна у Нигхтли верзијама и може се омогућити тако што ћете отићи у одељке са дозволама. Мораћете да изаберете Дозволи аутоматску репродукцију ако желите да се звук репродукује или да изаберете Блокирај аутоматску репродукцију да бисте блокирали звук или искључили сајтове.

Као што је горе наведено, Фирефок 61.0.2 је тренутно доступан за преузимање за Виндовс. Обавестите нас да ли је неко од наших корисника успео да добије функцију аутоматске подршке у коментарима испод.

Популар Постс