Филе Екплорер се наводно руши у ажурирању за Виндовс 10 априла 2018

 Филе Екплорер у оперативном систему Виндовс 10

Слика љубазношћу: Имгур.цом

Ажурирање за Виндовс 10 априла 2018. узрокује више штете него користи неким системима, јер велики број корисника који су надоградили своје уређаје сада пријављује још једну грешку. На платформи друштвених медија и форумима Мицрософт заједнице, корисници тврде да се Филе Екплорер руши након надоградње на Виндовс 10 Април 2018 Упдате.

Није познато тачно шта узрокује да се Филе Екплорер стално руши. Извештај тврди да се Екплорер руши у насумично време што изгледа указује на чудан образац. Образац је прилично исти у свим случајевима и на срећу постоји једноставно решење које изгледа да функционише за већину корисника.Такође је вредно напоменути да грешка није широко распрострањена и да Екплорер ради добро за већину корисника, али у случају да имате сличну грешку на својим уређајима, ево заобилазно решење.

Како да решите проблеме са падом Филе Екплорер-а у оперативном систему Виндовс 10

Да бисте решили проблеме са падом програма Филе Екплорер у ажурирању за Виндовс 10 априла 2018, морате да онемогућите функцију Виндовс временске траке. Морате да искључите Нека Виндовс синхронизује моје активности са овог рачунара са облаком у Подешавања > Приватност > Историја активности да бисте онемогућили функцију временске линије.

Чини се да је временска линија Виндовс-а током процеса синхронизације у сукобу са Филе Екплорер-ом, што доводи до неочекиваних кварова. Међутим, у неким случајевима, онемогућавање Виндовс временске линије нема никакву разлику. Можете окушати срећу и ако ништа не успије, можда ћете морати да ажурирате управљачке програме или сачекате да се кумулативно ажурирање покрене сутра.

Иако Мицрософт тек треба да призна грешку, али је вероватно да ће већина проблема које су пријавили корисници бити решена сутра као део ажурирања компаније Патцх Туесдаи.

Прошло је више од недељу дана откако је ажурирање за Виндовс 10 априла 2018. објављено као ручно преузимање 30. априла. Очекује се да ће Мицрософт аутоматски објавити ажурирање корисницима путем Виндовс Упдате 8. маја. Биће то прилично напорна недеља за инжењере у Очекује се да ће Мицрософт као софтверски гигант објавити кумулативне исправке за старије верзије Виндовс-а.

Популар Постс