Фацебоок Мессенгер бета за Виндовс 10 ажуриран је новим променама

 Мессенгер бета

Данас, Фацебоок уводи ново ажурирање за свој Мессенгер Бета на Виндовс 10 након дугог застоја. Последње ажурирање објављено је 2018. године и након дугог паузе, Фацебоок објављује ново ажурирање за Мессенгер бета на Виндовс 10 уређајима.

Давно закашњело ажурирање за апликацију Мессенгер долази са неколико нових функција осим уобичајених исправки грешака и побољшања перформанси. Најновија исправка унапређује Мессенгер бета на верзију 196.2194.9505.0 са верзије 165.1680.5943.0. Ово бета издање уводи нови изглед странице за пријаву.

Програмери су такође увели нову опцију претраживања ћаскања и обновљену страницу са подешавањима у овом издању. Ово ажурирање уводи опционалну функцију „уштеде података“ како би се спречило аутоматско преузимање слика и видео записа и трошење ваших интернет података. Када је функција омогућена, морате да додирнете видео да бисте репродуковали садржај.Након што инсталирате данашње бета ажурирање, моћи ћете да се пријавите на Мессенгер са својим бројем телефона и сада можете да креирате нови налог са странице са подешавањима апликације.

1 од 2  Месинџер-Бета 1

Имаге Цредит: Упдатесилумиа

Ако имате приступ Фацебоок страницама, сада можете ефикасније управљати разговорима. Нова верзија такође долази са уобичајеном малом серијом поправки. Ево целог дневника промена:

  • Фацебоок је обновио искуство пријављивања.
  • Коначно постоји опција за претрагу кључних речи у порукама.
  • Страница подешавања је ажурирана.
  • Додаје подршку за Дата Савер да онемогући аутоматско преузимање медијског садржаја.
  • Омогућава вам да додате нови број мобилног телефона на платформу Мессенгер.
  • Сада можете да креирате нови налог са странице са подешавањима.
  • Уводи побољшано управљање ћаскањем за Фацебоок странице.

То је прилично то. Ако често користите Фацебоок Мессенгер, можете отићи у Мицрософт Сторе и преузети ажурирање.

Популар Постс