Ево првог погледа на Виндовс 10 телефонски бројчаник за апликацију Ваш телефон

 Апликација Ваш телефон

Апликација Ваш телефон, која је уграђена у Виндовс 10, је заиста одлична ако сте корисник Андроид-а и желите да добијате своје текстуалне поруке, недавне фотографије и Андроид обавештења на рачунару, а да чак и не додирнете своју слушалицу.

Мицрософт доноси нека преко потребна побољшања паметног телефона на Виндовс 10 платформу са следећим ажурирањем апликације Ваш телефон. Тренутно ваш телефон има ограничену функционалност и то омогућава корисницима да пресликају екран Андроид телефона , приступите текстуалним порукама и фотографијама директно на радној површини.

Према новом цурење , Мицрософт ради на новој функцији апликације Ваш телефон која би вам омогућила да приступите позивима који потичу са паметног телефона звучницима на десктопу. Теоретски, апликација Мицрософт Иоур Пхоне ће вам омогућити да упућујете позиве са рачунара, као и да примате Андроид телефонске позиве. Ваша подршка за телефонске позиве

Као што можете видети на горњем снимку екрана, имаћете наменску тастатуру за бирање бројева и телефонске контакте на рачунару. Када бисте били у разговору, можете да користите рачунар као звучник и микрофон уместо Андроид уређаја да бисте говорили. Ту је и дугме „Користи телефон“ да се врати назад на телефон и „претражи своје контакте“ да брзо пронађеш сачуване бројеве.

 Ваша подешавања телефонског позива

Искуство би било прилично цоол и слично Делловој апликацији Мобиле Цоннецт која је увек нудила подршку за позиве.

Прошлог месеца Мицрософт је изјавио да ће могућност упућивања и примања мобилних позива директно са рачунара бити објављена касније ове године. Тренутно се интерно тестира подршка за позиве за апликацију Ваш телефон и требало би да буде представљена инсајдерима у наредним недељама.

Гигант из Редмонда клади се на своју апликацију Ваш телефон која користи Мицрософтову технологију облака за напајање везе између Андроид-а и десктопа. Уз апликацију Ваш телефон, Мицрософт се нада да ће помоћи корисницима да остану фокусирани и продуктивнији на Виндовс рачунару.

Популар Постс